Zebralar yumarta bıraktı yardım (resimli)
Zebralarım dün yumurta bıraktılar nezaman çıkar yavrular bu balıklar zebranın hangi türü yorumlarınız için teşekkür ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[C]4,1,10135[/C] [B]3329,2[/B] [B]2829,3[/B]
İl: Ankara
internette balıklarınız convict fish olarak biliniyor yani mahkum balık çizgileri yüzünden bu ismi vermişler.
Yorumlarınız için teşekkür ederim ama ikiside dişi olsa yumurta dökmezlerdi herhalde fotografda görüldüğü gibi taşın üzerinde yumurtaları var saygılarımla
BENİMDE BUGÜN AMERİKAN ZEBRALARIM YUMURTA DÖKTÜLER YALNIZ BANADA İKİSİDE DİŞİ GİBİ GELDİ ÇÜNKÜ DİŞİLER ERKEKLERDEN AYNI BATIMIN YAVRULARI İSE KÜÇÜK OLURLAR VE DİŞİLERİN KARINLARI KIRMIZILAŞIR GÖRDÜĞÜM KADARIYLA HERİKİSİNİNDE KARNINDA KIZARMA VAR.
BİRDE ZEBRALAR ÇİFTLEŞTİKTEN SONRA DEİL DİŞİ YUMURTALARI DÖKTÜKTEN SONRA ERKEĞİN YUMURTALARI DÖLLEDİĞİNİ BİLİYORUM.
Ama arkadaşlar resme baktığınızda yumurtalar görülüyor ve sarı renkteler nasıl yumurta döktüle peki bugün akvaryumumun içine testi attım ve yumurtaları oraya taşıdılar eğer minikler çıkarsa ortaya resmini ekleyim size göstericem yani yorumlarınız için teşekkür ederim.