Zebralarım yavrulamıyor.
Saygıdeğer abilerim.Benim yaklaşık 25 litre akvaryumumda 12 tane albino zebram var.Bunlardan bir çift ilk yavruladığında 15 yavrualdım.Bunları koruyamadım ve hepsi öldüler.İkinci yavrulayışında ise 60-70 yavru aldım.Sonra akvaryumu ortadan ikiye bir cam ile böldüm.Anne ile yavruları,baba ile diğer balıkları.Sonra ne oldu ise orada oldu.Yavrular cam ile akvaryum arasındaki küçük boşluktan geçtiler ve diğer balıklara canlı yem oldular.Ben sonra akvaryumdan camı kaldırdım ve balıklar iki ay oluyor,birleşmediler.Bunun sebebi nedir acaba ben size onu soruyorum.Erkek balık depresyona girip bir daha birleşmek istememiş olabilir mi?Hani cam şeffaf ya.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ben 33 litrede bir çift besledim ve eşleştirdim boyları yaklaşık 8cm di 2 kez yavru aldım her ikisindede 200 tane yumurta bıraktı yavrulardan yüzde 70 şnş yaşattım ve sonra tüm zebralarımı sattım çünkü yerim yoktu.O akvaryumda gerekli şartları sağlayıp bir çiift bırakırsanız istediğiniz sonucu alabilirsiniz diye düşünüyorum.