Zeugma Mozaikleri Ve Japonlar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bügün sabah son siyah ranchuda çok kötü durumdaydı sanırım onuda kaybedeceğiz, dört gündür ilaç uyguluyordum dün biraz toparlanır gibiydi sabah bir baktım kuyruğun yarısı yok rengide alacalanmış. Bu özel türler mi çok dayanıksız anlamıyorum. Akvaryumda en baştan beri bulunan normal Japonlara bir şey olduğu yok bunlar sürekli problem. Bundan sonra özel tür peşinde koşmayacağım ancak akvaryumcuda al beni diye kendini belli ederse o zaman alırım.
Bügün sabah son siyah ranchuda çok kötü durumdaydı sanırım onuda kaybedeceğiz, dört gündür ilaç uyguluyordum dün biraz toparlanır gibiydi sabah bir baktım kuyruğun yarısı yok rengide alacalanmış. Bu özel türler mi çok dayanıksız anlamıyorum. Akvaryumda en baştan beri bulunan normal Japonlara bir şey olduğu yok bunlar sürekli problem. Bundan sonra özel tür peşinde koşmayacağım ancak akvaryumcuda al beni diye kendini belli ederse o zaman alırım.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=kralexxx] Böyle deneyimli hobicilerin yaşadığı kayıplar beni çok korkutuyor.
Siyah oranda tedavi sürecini bitirdikten sonra aramıza katıldı, onun şerefine güncel videoyu paylaşıyorum.
Bu arada you tube'da video düzenleme konusunda biraz daha ilerleme kaydettim, çocuklarımın ve eşimin balıklara verdiği isimleri video dahilinde paylaştım.
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=TXTEIt0mFhk[/VID]