100litre Japon Akvaryumum Kirli

OnrakrÇevrim Dışı

İl: Balikesir
OnrakrÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2024 21:55
Merhaba 350 litrelik bir şelale filitrem ve büyük bir pipo filitrem var fakat şelale filitrem pis hazırde gelen sepetleri çıkartıp elyaf ve seramik koysam debisi düşermi diye korkuyorum veya çözüm olurmu dış filitreler pahalı geliyor ucuz altarnatifleri varmı veya ucuz olanları.
Toplam 5 adet japon balığım var.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MasterChiefHakanÇevrim Dışı

Özel Üye
İl: Ankara
MasterChiefHakanÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2024 22:01
Japon balıkları büyükse sayısı hacme oranla fazla ve çabuk kirletmeleri doğal bir durum. İlaveten bir iç filtre kullanabilirsiniz, balıkları yormayacak kadar akıntı yapsın.

OnrakrÇevrim Dışı

İl: Balikesir
OnrakrÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2024 22:03
2 tane 7-8 cmlik var 3 tanede 3-4 cm balığım var elyaf ve seramik koysam debinin düşmesinden çekiniyorum.

AquatıcÇevrim Dışı

İl: Izmir
AquatıcÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2024 22:26
[QUOTE=Onrakr]Merhaba 350 litrelik bir şelale filitrem ve büyük bir pipo filitrem var fakat şelale filitrem pis hazırde gelen sepetleri çıkartıp elyaf ve seramik koysam debisi düşermi diye korkuyorum veya çözüm olurmu dış filitreler pahalı geliyor ucuz altarnatifleri varmı veya ucuz olanları.
Toplam 5 adet japon balığım var.[/QUOTE][QUOTE=Onrakr]Merhaba 350 litrelik bir şelale filitrem ve büyük bir pipo filitrem var fakat şelale filitrem pis hazırde gelen sepetleri çıkartıp elyaf ve seramik koysam debisi düşermi diye korkuyorum veya çözüm olurmu dış filitreler pahalı geliyor ucuz altarnatifleri varmı veya ucuz olanları.
Toplam 5 adet japon balığım var.[/QUOTE] akvaryum kac litre? Ölçüleri nedir