130x60x60 Kurulum Red Rainbow Kasanga ( yeni resimler sayfa 5'te )
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=TUNA AKVARYUM]Adem kardesim akvaryumunu gule gule kullan. [/QUOTE]
[QUOTE=BugraKorkmaz]Yeni tankınız hayırlı olsun.Balıklarınızdaki lekelere gelince, acaba aşırı hayvansal protein içerikli yemle beslemiş olabilirmisiniz?
[/QUOTE]
[QUOTE=citronx]Akvaryumun işçiliği ve görüntüsü gerçekten güzel. Hayırlısı olsun,balıklarıda ekledikten sonra çok daha güzel olacak tabii ki.[/QUOTE]
[/QUOTE]
Adem ben sana başından beri dök o suyu diyorum arkadaşım adam akvaryumu sana çamaşır suyuna çevirti onu dök bunu dök hiç bişi dökme bas terkoz suyunu daha iyi valla üç gün dinlendir alıştıra alıştıra sal balıkları ben balıkları atmadan neler dediler bana biliyorsun en iyi ihtimal 3-5 kayıp büyük ihtimalle hepsi ölecek dediler al 4 gün oldu balıkların renkleri bile oturmaya başladı hemde 50 balıktan bir tek kayıp yok :) suyunu dinlendir yeter gerisi hikaye ( suyun kurulumu için demir, bakır vs ayırıştırıcı sıvılar kullanılabilir ama bakteri oluşumu için veya dezenfektan için hiç birşey kullanma ).
[QUOTE=onuroz06]Adem bey suyunuz 3 gündür dinlenmiş ise bakteri oluşumu için vatoz veya malawi türlerinden koyabilirsiniz.Ayrıca balıklarınızı 1 1 buçuk saatlik bir sürede koymanızı tavsiye ederim çünkü şehir suyuna alışkın değiller.Bir hava hortumu yardımı ile ucuna küçük vana takarak balıkların olduğu kaba damlatma yaparak alıştımanız iyi olacaktır.Bu süreç içinde aquatan kullanabilirsiniz(stresi azaltmak için).Baktari oluşumu için eğerki malawi koyarsanız küçük boy seçmenizi öneririm ve balıkları koydumtan osnrada bir hafta kadar onlarında akvaryumda kalmaları uygun olacaktır.Çünkü tropheuslar yeme alışma süreci geçireceklerdir ve malawiler sürekli yeme eğiliminde oldukları için onlarda malawilerin peşinden gidii yemleri yemeye başlıcaklardır.Son olarak akvarymu bir ka. canlı bitki ekleyeiblirsiniz hem nitrata hemde görselliğe fayadalı olacakatır.Saygılar.
[/QUOTE]
[QUOTE=niyazitopcu]
Adem ben sana başından beri dök o suyu diyorum arkadaşım adam akvaryumu sana çamaşır suyuna çevirti onu dök bunu dök hiç bişi dökme bas terkoz suyunu daha iyi valla üç gün dinlendir alıştıra alıştıra sal balıkları ben balıkları atmadan neler dediler bana biliyorsun en iyi ihtimal 3-5 kayıp büyük ihtimalle hepsi ölecek dediler al 4 gün oldu balıkların renkleri bile oturmaya başladı hemde 50 balıktan bir tek kayıp yok :) suyunu dinlendir yeter gerisi hikaye ( suyun kurulumu için demir, bakır vs ayırıştırıcı sıvılar kullanılabilir ama bakteri oluşumu için veya dezenfektan için hiç birşey kullanma ).
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir