130x60x60 Kurulum Red Rainbow Kasanga ( yeni resimler sayfa 5'te )
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Selamlar; Sevgili Adem arkadaşımıza bu balıkların türü konusunda geçenlerde özel mesaj atmıştım konusuna yazmama sebebim konun gidişhatının değişmemesi içindi. Ama burada bütün "ÜSTAD"diyebileceğim levent abi, fatih abi gibi abiler yazmış ve söylemişler, Adem arkadaşımıza ben mesaj attığımdada banada aynısını söyledi bu boyda balıkların türü belli olmaz dedi büyüsünler görürüz dedi ayrıca başka türde çıksa önemli değil dedi. Balıkların sağlıklı görünüyorlar adem kardeşim, bir tane yem yemeyen var demişsin onuda iyi gözlemlemeni tavsiyeederim biraz fazla yemlemeden balığı bıktırmışta olabilirsin ama gözün o balığın üzerinde olsun en ufak bir hastalık şüphesinde karantina tankına ayırmaktan çekinme. Sağlıklı balıklar dilerim.
[QUOTE=Levent BEŞTEPE]Burada balıkların tür olarak ne çıktığı değil.Satıcı tarafından adı verilen balığın çıkması yada çıkmamasıdır. Adem bey balıkların türü konusunda da dediği gibi ne çıkarsa çıksın problem yok demiş. Bize bu dakikadan sonra sağlıkla büyütün demekten başka bir şey düşmez. Adem bey balıklarınızın sağlıkları gayet yerinde. Siyah lekelere gelecek olursak balıklarınızı gerek ortam gerekse su değişikliğinden dolayı strese dayalı bir durumdur. Zamanla suyunuzunda oturması eticeinde bu siyah lekeler geçecektir. Benim balıklarımda da oldu fakat şu an sadece 2 balığımda kaldı. Bu konuyu çok fazla kafanıza takmamanızı öneririm. Yayınlanan fotoğraflar neticesinde affınıza sığınarak bir yorum yapmak istiyorum. Fatih beyin eklemiş olduğu fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere redrainbow kasanga da baş kımındaki maske düz çizgi halinde değildir dağınıktır. Bu düz çizgiyi ben belirgin bir şekilde golden kazumbada gördüm fakat balıklarınızın maskesi o kadar belirgin değil aynı benzer iki düz çizgi halindeki maskeyi ben cimba ve moliroda gördüm. Tabiki bu yorumlar gerçeği tespit edebilmek adına çok erken. Ben bugün eğer fırsat bulabilirsem mevcuttaki yavrularımın fotoğraflarını eklemeye çalışırım yada tanıtımlarımdan yavru fotoğraflarıma ulaşmanız mümkündür. Ama herşeye rağmen balıklarınız çok güzel görünüyor sağlıkla büyütmenizi dilerim. Saygılarımla... [/QUOTE]
[QUOTE=sprwon]
Selamlar; Sevgili Adem arkadaşımıza bu balıkların türü konusunda geçenlerde özel mesaj atmıştım konusuna yazmama sebebim konun gidişhatının değişmemesi içindi. Ama burada bütün "ÜSTAD"diyebileceğim levent abi, fatih abi gibi abiler yazmış ve söylemişler, Adem arkadaşımıza ben mesaj attığımdada banada aynısını söyledi bu boyda balıkların türü belli olmaz dedi büyüsünler görürüz dedi ayrıca başka türde çıksa önemli değil dedi. Balıkların sağlıklı görünüyorlar adem kardeşim, bir tane yem yemeyen var demişsin onuda iyi gözlemlemeni tavsiyeederim biraz fazla yemlemeden balığı bıktırmışta olabilirsin ama gözün o balığın üzerinde olsun en ufak bir hastalık şüphesinde karantina tankına ayırmaktan çekinme. Sağlıklı balıklar dilerim.
[/QUOTE]Yem yemeyen balığım maalesef öldü kaldı 24 adet balık onlar da en kısa zamanda geri verilecekler ve yerlerine sayıca az da olsa damızlık balık alacağım bu yavru konusu baya bi canımı sıktı
[/QUOTE]