130x60x60 Kurulum Red Rainbow Kasanga ( yeni resimler sayfa 5'te )
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=ember_month_06]Balıkların sağlıkları yerinde maşallah ....[/QUOTE]
[QUOTE=Levent BEŞTEPE]Adem bey balıklarınız ve akvaryumunuz öncelikle hayırlı olsun. Sağlıkları gayet yerinde görünüyor. Fakat aklıma takılan bir kaç soru var. Balıklarınızı nerden kimden aldınız ve alırken damızlıklarınıda gördünüzmü? Tekrar hayırlı olsun.
[QUOTE=niyazitopcu]Sanırım bunlar Kasanga değil daha çok Godzilla gibi duruyorlar. Birtanesinin gözünün bebeğide Diazorgillerden optoromus potoromus gibi duruyor. Acilen balıklarına otopsi yapmanı öneriyorum :)[/QUOTE]
[QUOTE=gokhan767]Sump taşması hakkındaki açıklamalar için teşekkürler , akvaryumunuz hayırlı olsun çok güzel görünüyor maaşallah[/QUOTE]
Petshoplardan alınan birçok tropheus damızlık boya geldiklerinde türü tahmin edilenden veya bilinenden farklı çıkmaktadır. bunun sebebi olarakta malesef petshoptaki arkadaşların bilgisizliği olduğunu düşünüyorum çok fazla art niyet aramak istemiyorum ancak Ademciğim biz petshopa gidip kasanga varmı diye sorup aaaa bunlar güzelmiş diye almadık singapurdan kasanga olarak 75 adet stoğuyla sipaşit etik yani petshoptan ikişer üçer alınan balıkla bu alışverişi karıştırmak birkerer yanlış olur.
Elbetteki bu boyutlarda bi balık için %100 red rainbow demek doğru olmaz ancak yavruların renkleri şuan bariz şekilde kasangayı andırmaktadır kaldiki farklı red rainbow yavruları ile kıyaslanmıştır bu durumdada bunlar red rainbow değil demekte yanlış olur. Bu balıkları bize veren murat arkadaşımız farklı bir durumdada iade garantisi ile vermiştir tekrarlıyorum balıklar türkiyede ithalatçıya gelip oradan seçilip elenerek bize dağıtılmadı bizat THY kargo kolisi tarafımdan açıldı. İnşallah herşey dilediğimiz gibi olur.