130*60*70 tankım ve frontozalarım gelişimi
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 15:30
Selam,
Akın Bey, gayet güzel olmuş. Cidden çok beğendim.
Sadece ön taraftaki ( ortadaki ) taşın yerini beğenemedim bir türlü. O kayayı, arkadaki boşluk olan yere alsanız daha iyi olur mu?
Fotoğrafta, belirttiğim gibi olsa acaba daha iyi durabilir mi?
İzmit'li çok akvarist var ama çoğu tankını tanıtmıyor. İzmit'li biri olarak sizinle gurur duydum
Tebrikler.
Saygılar,
Sadece ön taraftaki ( ortadaki ) taşın yerini beğenemedim bir türlü. O kayayı, arkadaki boşluk olan yere alsanız daha iyi olur mu?
İzmit'li çok akvarist var ama çoğu tankını tanıtmıyor. İzmit'li biri olarak sizinle gurur duydum
Tebrikler.
Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 15:33
Tankınız harika. Fotoğraflar harika. Taşlarınız da harika. Başka söze gerek yok.
Tebrikler.
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 15:38
[QUOTE=Supreme]Selam,
Tebrikler.
Saygılar,
[/QUOTE]
Radinant 2009-02-06 00:11:40
Tebrikler.
Saygılar,
[/QUOTE]
Muzaffer Bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Gösterdiğiniz taşı ve diğer bütün taşları birçok kombinasyonda denedim ve göze (benim gözüme) en hoş gelen bu şekildeydi. Birde kayalar çok ağır ve sol taraf zaten yeterince ağır oldu ve daha fazla ağırlık vermemek için o kayayı ortadaki desteğin üzerine denk getirmeye çalıştım. Ama yinede dip çekimi yaparken dediğiniz gibi bir deneyeceğim.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 19:47
10 numara olmuş allah esirgesin
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2009 14:19
Akın merhaba.Daha yeni gördüm konunu Ellerine emeğine sağlık gerçekten akvaryumun ve balıkların harika.Akvaryum yapımını paylaştığın gibi son halinide paylaştığın için teşekkürler.Umarım balıklarını gönlünce büyütür ve yavru alırsın...
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2009 18:43
Akin Ellerine sağlık kardeşim.. Uzun süredir gördüğüm en güzel tanklardan biri. çok yakın zaman içinde bende kendime senin yaptığın ölçülere yakın bir tank hazırlayacağım. senin tankın benim için çok güzel bir örnek oldu..
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2009 01:25
Harika diyorum başka da birşey diyemiyoru...
Saygılarımla...
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2009 22:56
Vay be dostum harika bir tank yapmışsın inşallah ileride sana güzel yavrular verirler ve o yavrularıda görmek nasip olur inşallah saygılar kardesim. murad 2009-02-15 22:58:52