130*60*70 tankım ve frontozalarım gelişimi
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2009 18:40
[QUOTE=suat_online]maşaallah çok güzel olmuş
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum
cahilliğimi maruz görün
sump nedir bu akvaryumda ufak pimaj var o galibada ama ne işe yarıyor ? tşkler
[/QUOTE]
Selamlar imza bölümüne isminizi yazmadığınız için Suat bey diyeceğim.
Suat bey sumpun akvaryuma pek çok faydası vardır. Akvaryumda gördüğünüz o pimaş boru taşan suyun sumpa inmesini sağlıyor yani sump akvaryumun altında 100*40*40 lık bir akvaryumdan oluşuyor, 4 bölmesi var ve 3 bölmesinde filtre malzemeleri var bir bölmesindede kafa motoru var, Sump akvaryumdaki oksijen miktarını arttırır ve bir hava motoru kullnamak zorunda kalmazsın, içerisine ısıtıcınızı koyarak akvaryumun içerisindeki kötü görüntüden kurtulursunuz, ekstradan bir yavruluk yapmanıza gerek kalmaz, bunun gibi pek çok faydası vardır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2009 17:00
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2009 18:32
[QUOTE=mamcika]Florasan olarak ne kullanıyorsunuz? Çok hoş göünüyor.[/QUOTE]
Soft beyaz + mavi florasan kullanıyorum.
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2009 21:48
Aradan geçen 7 ayda burundiler oldukça gelişti. Gelişimleri yönündeki yorumlarınızı bekliyorum.
Fotoğraf makinasının tarihi eski olduğundan tarihler eski çıktı fotoğraf tarihi 23/09/2009 20:00
akinozer 2009-09-23 21:51:03
Fotoğraf makinasının tarihi eski olduğundan tarihler eski çıktı fotoğraf tarihi 23/09/2009 20:00
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2009 00:10
Muhteşem olmuşlar.Sadece brundiler değil leleupilerde baya büyümüşler kendilerini belli ediyorlar ama ben olsam tek tür frontosa beslerim o tankda.
Saygılar.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2009 02:15
Balıklar çok sağlıklı görünüyor.Üstelik renkleride çok canlı .Şahsi fikrim balıkların saklanması için kaya yoğunluğunu biraz daha arttırmanızdan yana.Birkaç mağara veya kırık testi... Öğretmen Ali 2009-09-28 02:16:17
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2009 19:30
Sağ üst köşedeki borunun sızdırmazlığı nasıl sağlanıyor, silikonlamı, contalı sıkıştırma sistemimi? Birde o deliğin standartı ne çapı vs. kaçlık boru ile kullanılıyor, sızdırma vs yaparmı? yeni akvaryum yaptırmayı düşünüyoruz overflow yerine bu daha güzel olabilir gibi düşünüyorum soruların cevabını alabilirsem bu sistem daha sade ve basit gibi. Birde yan camdan mı daha iyi olur arka camdan mı hangisi daha idealdir. badboy87 2009-09-30 19:33:43
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2009 21:16
Maşallah el emeği, göz nuru balıklarınıza..