19 Şubat Pazar günü Amerikan semineri.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2012 19:30
Ben de geleceğim. Dernekte görüşürüz arkadaşlar. Benden bir isteği olan varsa özelden ulaşsın.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2012 18:39
Katılımı yüksek, sunumu kaliteli, sohbetleri hoş bir seminer oldu.Bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşan Ümit Koç'a ve bu imkanı sağlayan Dernek Yönetimine teşekkürler...
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2012 21:20
Çok güzel bir sunum oldu, Ümit arkadaşımız genel olarak kum, tank koşulları, üreme vs. anlattı sonra da hiç üşenmeden tek tek türleri anlattı. Tabii şimdiye kadar beslediği türlerdeki tecrübelerini de yeri geldikçe anlatınca dinlemek çok keyifliydi, kendisine bir kez daha teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2012 21:37
Ümit'in ağzına, gönlüne sağlık :)
Süper geçen bir seminer oldu. Şahsen ben Amerikanların daha düşük ph düzeyinde yaşadıklarını zannederdim ama bunun böyle olmadığını öğrendim. Meğerse Orta Amerikanlar 7.2 ph istiyorlarmış :)
Teşekkürler Ümit Koç :)
Süper geçen bir seminer oldu. Şahsen ben Amerikanların daha düşük ph düzeyinde yaşadıklarını zannederdim ama bunun böyle olmadığını öğrendim. Meğerse Orta Amerikanlar 7.2 ph istiyorlarmış :)
Teşekkürler Ümit Koç :)
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2012 23:20
Çok güzel bir seminerdi, aynı zamanda çok da samimi bir ortamda geçti. Fotoğrafları ben çektim ama siteye bilgisayarımdan yükleme esnasında hata oluşuyor. ilk fırsatta yüklemeye çalışacağım.
batuhanbayram 2012-02-19 23:22:46
Bu samimi ortamın oluşmasında engin bilgilerini sade ve samimi aktaran Ümit'in de hakkını vermek lazım. Kendisine ve bu imkanı sağlayan derneğimize çok teşekkür ederiz.
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2012 08:06
Katılan herkese çok teşekkür ederim. Oldukça eğlendik. Bu imkanı bize sağladığı için Derneğe ayrıca teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2012 09:11
Ümit kardeşim gerçekten güzel bi seminer oldu ağzına, anlatımına sağlık. Seminer sayesinde uzun zamandır görmediğim arkadaşları görmüş oldum bu da ayrı bir güzel tarafıydın. İşallah yakın zamanda başka seminerlerle tekrar bir arada oluruz.
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2012 23:26
Abi fotoğraflar için teşekkür ederim. Baya baya kalabalıktı içerisi. En az aynı kalabalığı Güney Amerika cichlidleri konferansı içinde bekliyorum.