200*60*70h Okul Akv. Yenilendi Tropheus akvaryumu oldu (Foto sayfa 5)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bir tebrikte benden hocam, yaptığınız iş harika. Hele Çorum'da yapıyor olmanız beni ayrıca çok mutlu etti. Burda sizin gibi akvaryum tutkunlarını görmek inanılmaz. Çocuklarada bu sevgiyi aşılamanız ayrıca takdire şayan(her ne kadar o balıklar kavanozlarda yaşamıyacaksada, amaç güzel). Yunus beslemiyorum elimde olsa hemen dişi yunus bağışı yapardım. Çorum'dan balık almıyorum, Ankara'ya ilk gitiğimde yada bir gelen olduğunda size mutlaka haber vericem, eğer hala edinmemişseniz enaz 2 tane damızlık dişi akvaryumunuza hediye etmek isterim. Saygılar
Öncelikle akvaryum cok guzel keşke ben de sizin okul da okuyabilseydim her gün balık sayısı artar dı inşalla bizim müdüler de görüp böyle bir çalışma yaparlar başarılarınızın devamını dilerim.
Saygılar
2 adet Atman EF4 dış filtre 24 saat çalışıyor. yeterli oluyor. Bir adet 2000lt debili iç filtre de günde 8-10 saat çalışıyor. (otomatik prize bağlı)
Çok sevinirim. ilk sayfadada yazdığım gibi yunuslarımın hepsi erkek çıktı.
Yavru yaparlarsa öğrencilerim çok sevinir. Bir çoğu yavru yu ağızda taşıdıklarını biliyorlar. Bazen bana koşarak gelip hocam şu balık ağzına yumurta almış diyolar.
Bir tebrikte benden hocam, yaptığınız iş harika. Hele Çorum'da yapıyor olmanız beni ayrıca çok mutlu etti. Burda sizin gibi akvaryum tutkunlarını görmek inanılmaz. Çocuklarada bu sevgiyi aşılamanız ayrıca takdire şayan(her ne kadar o balıklar kavanozlarda yaşamıyacaksada, amaç güzel). Yunus beslemiyorum elimde olsa hemen dişi yunus bağışı yapardım. Çorum'dan balık almıyorum, Ankara'ya ilk gitiğimde yada bir gelen olduğunda size mutlaka haber vericem, eğer hala edinmemişseniz enaz 2 tane damızlık dişi akvaryumunuza hediye etmek isterim. Saygılar
[/QUOTE]Sizede çok teşekkür ederim. Her şeyden önce çorumda olmanız güzel mallesef çorumda bu forumda görüp tanıştığım üye sayısı 5-6 sizinlede bir an önce yüzyüze tanışmak isterim.
Saygılar [/QUOTE]
Aşı günleri eskiden yılda 1-2 olurdu. Artık her dönem 3-4 sefer aşı yapıyorlar. Tabii bizim aşı başka bizim aşı günlük yapılıyor.