200*60*70h Okul Akv. Yenilendi Tropheus akvaryumu oldu (Foto sayfa 5)
Çok güzel bir akvaryum.. Okul ortamında böyle bir şey yapılması çok güzel
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hocam balıklarınızda akvaryumunuzda ve en önemlisi eğitim anlayışınıza hayran kaldım öğrencilerinize hayvan sevgisini aşılıyorsunuz sizi tebrik ederim .Gerçektende bütün yunuslarınız erkek .Benimde 2 erkek yunusum 3 adet dişim vardı baskın olanı diğer erkeği sürekli rahatız diyordu bende akvaryumcuya götürdüm bana ne dese beğenir siniz 15 cm lik erkek yunusa 1ytl bile etmez dedi çok sinirlendirmişti beni.Yani şunu demek istiyorum dişi yunuslar daha değerli ama szinde erkek sayınız çok fazla değiştirmekten başka çareniz yok gibi
Hocam balıklarınızda akvaryumunuzda ve en önemlisi eğitim anlayışınıza hayran kaldım öğrencilerinize hayvan sevgisini aşılıyorsunuz sizi tebrik ederim .Gerçektende bütün yunuslarınız erkek .Benimde 2 erkek yunusum 3 adet dişim vardı baskın olanı diğer erkeği sürekli rahatız diyordu bende akvaryumcuya götürdüm bana ne dese beğenir siniz 15 cm lik erkek yunusa 1ytl bile etmez dedi çok sinirlendirmişti beni.Yani şunu demek istiyorum dişi yunuslar daha değerli ama szinde erkek sayınız çok fazla değiştirmekten başka çareniz yok gibi
[/QUOTE]Teşekkür ediyorum. Yunusları ve icemanlerin bir kısmını sattım şu anda 1 erkek- 1 dişi yunus var ama yavru akvaryumumda 25 civarı yavruları var onlar inşallah biraz büyüsünler büyük akvaryuma koyacağım.
Birde okulumuzun ayrı bir yerde kreşi var bir akvaryumda oraya kurduk. Boyutları 120*50*55h orayada bu akvaryumdan yavru götürüp koyduk yani o akvaryumuda ciklet akvaryumu yaptık. Kreş ve Anaokulu öğrencileri başından ayrılmıyorlar.
[/QUOTE]
Evet yaklaşık 1,5 sene önce 2500 tl para harcadık. Maliyetini çok sevdiğim hayırsever bir velimiz (ben abimiz diyeceğim) karşıladı. Sağolsun hiçbir isteğimizi geri çevirmez. Şimdi bile balıkların yem parasını ve ihtiyaçlarının büyük bir kısmını o karşılıyor. Okuldan 1-2 ayda bir cüzi bir yem parası alıyorum. İnşallah size da böyle bir hayırsever veli denk gelir.
[/QUOTE]
Evet yaklaşık 1,5 sene önce 2500 tl para harcadık. Maliyetini çok sevdiğim hayırsever bir velimiz (ben abimiz diyeceğim) karşıladı. Sağolsun hiçbir isteğimizi geri çevirmez. Şimdi bile balıkların yem parasını ve ihtiyaçlarının büyük bir kısmını o karşılıyor. Okuldan 1-2 ayda bir cüzi bir yem parası alıyorum. İnşallah size da böyle bir hayırsever veli denk gelir.
[/QUOTE]
O zaman bizim iş biraz yaş hocam. Malesef bizim öğrencilerimizden öyle bir veli çıkacağını sanmıyorum. Zaten semt olarakta ekonomik durumu iyi olmayan bir yerdeyiz. Anca kendi imkanlarımla kendime özel daha ufak bi akvaryum kurma isteğim halen sürüyor. Burdan tayinim çıkarsada akvarymu toplar giderim anca öyle olacak heralde. Teşekkürler cevap verdiğiniz için.
Bizim okuldada 7 tane akvaryum var. Benim gibi akvaryum kolu başkanı olunca az bile. Her mekanın olmassa olmazı. Ayrıca bu sayede bu hobiyi yaygınlaştırmış oluyoruz. Bunun içinde tebrik ederim.
İsmail bey sizi tebrik ederim. Böyle güzel bir hobiyi küçük yaştaki çocuklara sevdirmeniz beni sevindirdi.Ayrıca akvaryum ve balıklar çok güzel.Sağlıklı balıklar dilerim.
Akvaryumla, sporla, muzikle, daha genel anlamda hobiyle uğraşmasın da ite kopuğa mı bulaşsın.daha 5 yaşındaki çocukları internet kafelerde zehirlenirken görüyorum.9 10 yaşında sigaraya başlamış çocuklarla dolu sokaklar.
O yüzden sizi tebrik ediyorum.Elinizden geliyorsa bir eğitmen olarak bunları velilere de söylebilirsiniz.Çünkü onlar genelde başını ağrıtacak şeyleri sevmezler.