20 Şubat Pazar Kahvaltı Organizasyonu
Yeni buluşmalarda görüşebilmek dileğiyle...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Güne en güzel başlamanın yolu insanın ailesiyle yapmış olduğu kahvaltıdır.Evet ben 20 şubat 2011 tarihinde benimle aynı hobiyi paylaşan abilerim kardeşlerimden oluşan ikinci ailemle kahvaltı yaparak güne harika bir başlangıç yaptım.Harika arkadaşlıklar kuruldu bilgi deposu abilerle kulak verdik.Taner abi başta olmak üzere makara hat saffada oldu.Bir ara ağzımı kulağımın arkasında hissettim.Reisin uzak doğunun tüm spor dallarını hobicilerin üstünde denemesi ayrı bir atraksyon oldu(nolur bana bulaşma abi).Ordan derneğe geçip tüm günümü dernekte geçirdim.Allahın izniyle üyeliğimin başlangıçıda oldu herşey güzel başladı ama asla güzel bitmicek çünkü hep böyle devam edicek.Durmak yok yola devam.Gerçekten gelemeyen arkadaşlara üzüldüm bomba bir günden olmak nasıl bir duygu emin olun biz gelenler asla bilmek istemezdik.İnşallah bir daha ki sefere sizleri aramızda görebiliriz.Şimdiden bir dahaki kahvaltı gününü beklemeye başladım.Gerçekten şereftir sizi sevmek bu hobiye gönül vermek.
Hesap Kitap Zamanı..
Karışık Birkaç Kare...
İki Nikon Karşılıklı Çekişirse Ne olur :) (wiwiwi - Selim Nar)
Soldan Sağa;
Kribensis7 - Serkan Erel / Wiwiwi - Selim Nar / Reis - Ümit Tunç / emrahsaylan / Emrah Saylan
Ama maalesef birkaç fotoğraf çekebildim, kahvaltıda uzun süreli sohbetlerden vakit kalmadı. Eğer benimde içinde olduğum fotoğraflar var ise en yakın zamanda bende paylaşmanızı bekliyorum. Herkese Sağlıklı Balıklar...
Bu laflar klasik oldu ama yine bomba gibi bir günü hep beraber dostlarımızla bir arada geçirmek çok ama çok keyifliydi.
Derneğe yeni üye olan arkadaşlara üyelikleri hayırlı oslun.
Birkaç foto ekleme zamanı geldi sanırım.
Bu laflar klasik oldu ama yine bomba gibi bir günü hep beraber dostlarımızla bir arada geçirmek çok ama çok keyifliydi.
Birkaç foto ekleme zamanı geldi sanırım.[/QUOTE]
Serkan Bey, Ellerinize sağlık ne kadar kalabalık bir gün olduğu bir kez daha sizin karelerden belli oldu, Teşekkürler. Katılım sayısı neydi acaba ben onuda merak ettim Onur Demirbala'ya sormak lazım liste elindeydi :))
Birkaç foto ekleme zamanı geldi sanırım.[/QUOTE]
Serkan Bey, Ellerinize sağlık ne kadar kalabalık bir gün olduğu bir kez daha sizin karelerden belli oldu, Teşekkürler. Katılım sayısı neydi acaba ben onuda merak ettim Onur Demirbala'ya sormak lazım liste elindeydi :))
[/QUOTE]
Tam sayıyı bilemiyorun ama 60 kişiydik sanırım.
[QUOTE=akrephasan]Fotolara gözatarken kahvaltıyı yeniden yaşadım.Fotoları çekenin, ekleyenin ellerine sağlık.Dernektede foto çekilmişti, göremedim dernek fotolarını:) Çokmu aceleciyim yoksa:)
[/QUOTE]
Malesef kahvaltıdan sonra derneğe gelemedim için bendeki fotolar bu kadar. Onur ve Selim'in ekleyeceklerinde dernek fotoları mevcuttur.