20 Şubat Pazar Kahvaltı Organizasyonu
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2011 17:37
[QUOTE=reis] [QUOTE=cihangir]Reis eriyip akmısın abi, yaza bizim gibi olursun sanırım
[/QUOTE]
Hedefim bu yaza olmasa bile seneye çift rakamlı kilolara inmek ;))
[/QUOTE] Tüğ siklette kendime rakip istemem abi.
[/QUOTE] Tüğ siklette kendime rakip istemem abi.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2011 17:41
[QUOTE=reis]Ümit, ben 12 yaşındayken bile senden ağırdım dostum :))) [/QUOTE]
Abi sorma. Aylardır kilo alacağım diye ölümüne yiyorum. Bir hastalandık 3 günde gene 57 kiloya düştüm. Kilo alabilen insanlara imreniyorum.
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2011 17:43
[QUOTE=rastlantısal][QUOTE=reis]Ümit, ben 12 yaşındayken bile senden ağırdım dostum :))) [/QUOTE]
Abi sorma. Aylardır kilo alacağım diye ölümüne yiyorum. Bir hastalandık 3 günde gene 57 kiloya düştüm. Kilo alabilen insanlara imreniyorum.[/QUOTE]
Günde 2 öğün bebe bisküvisi süt ile tavsiye ediyorum, karbonhidrat miktarı oldukça fazla, kısa zamanda kilo almanıza yardımcı olacaktır. Deneyin bence.
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2011 17:43
[QUOTE=rastlantısal][QUOTE=reis]Ümit, ben 12 yaşındayken bile senden ağırdım dostum :))) [/QUOTE]
Abi sorma. Aylardır kilo alacağım diye ölümüne yiyorum. Bir hastalandık 3 günde gene 57 kiloya düştüm. Kilo alabilen insanlara imreniyorum.[/QUOTE]
Sen kilo alabilenlere bende benim 4 katım kadar yiyipte hala sıska olanlara hastayım.
Sen kilo alabilenlere bende benim 4 katım kadar yiyipte hala sıska olanlara hastayım.
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2011 17:50
[QUOTE=reis] [QUOTE=cihangir]Reis eriyip akmısın abi, yaza bizim gibi olursun sanırım
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
O rakamları görmeyeli kaç sene oldu abi biliyormusun sen.:))))))))))))))))
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2011 17:51
[QUOTE=korsika]Valla yeni gördüm daha organizasyon başlığını :S gene güzel bir organizasyon olmuş.Afiyetler olsun[/QUOTE]
Kerem, sen forumu neresinden takip ediyorsun dostum???
[QUOTE=cihangir][QUOTE=reis] [QUOTE=cihangir]Reis eriyip akmısın abi, yaza bizim gibi olursun sanırım
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Seni bilmem ama ben 15 yıldır ilk defa 140 kg. ın altına indim :)))
[QUOTE=cihangir][QUOTE=reis] [QUOTE=cihangir]Reis eriyip akmısın abi, yaza bizim gibi olursun sanırım
[/QUOTE]
[/QUOTE]Seni bilmem ama ben 15 yıldır ilk defa 140 kg. ın altına indim :)))
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2011 17:52
[QUOTE=bluestrategy] [QUOTE=rastlantısal][QUOTE=reis]Ümit, ben 12 yaşındayken bile senden ağırdım dostum :))) [/QUOTE]
Günde 2 öğün bebe bisküvisi süt ile tavsiye ediyorum, karbonhidrat miktarı oldukça fazla, kısa zamanda kilo almanıza yardımcı olacaktır. Deneyin bence.
[/QUOTE]
Günde 1 kilo bebe bisküvisi ile 1 litre süt içiyordum yemeğe ilaveten. Oturdumu bir kilo et yiyip yanında da tatlı vs götürebilen biriyim. Neler denemedimki. Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2011 17:53
[QUOTE=rastlantısal][QUOTE=bluestrategy] [QUOTE=rastlantısal][QUOTE=reis]Ümit, ben 12 yaşındayken bile senden ağırdım dostum :))) [/QUOTE]
Yuhhhhh..... Senin içinde kesin kurt var...
[/QUOTE]
Günde 1 kilo bebe bisküvisi ile 1 litre süt içiyordum yemeğe ilaveten. Oturdumu bir kilo et yiyip yanında da tatlı vs götürebilen biriyim. Neler denemedimki. [/QUOTE]Yuhhhhh..... Senin içinde kesin kurt var...
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2011 17:53
Abi sen benim yanıma gel ümit, bak ben sana nasıl kilo aldıtrıyorum bende yaşlı bir ebe var seni ona emanet ettimmi 1 ayda 10 kg garanti.:)))) cihangir 2011-02-21 17:54:32
[QUOTE=reis] [QUOTE=korsika]Valla yeni gördüm daha organizasyon başlığını :S gene güzel bir organizasyon olmuş.Afiyetler olsun[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Seni bilmem ama ben 15 yıldır ilk defa 140 kg. ın altına indim :)))
[/QUOTE]
[QUOTE=reis] [QUOTE=korsika]Valla yeni gördüm daha organizasyon başlığını :S gene güzel bir organizasyon olmuş.Afiyetler olsun[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]Seni bilmem ama ben 15 yıldır ilk defa 140 kg. ın altına indim :)))
[/QUOTE]
Ben sabitim abi 3 rakamlı hane 110 kg yukarı çıkmaz aşağıda inmez 20 senedir.
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2011 19:13
[QUOTE=Matador]Bende kendime şişman diyordum meğerse filinta gibi imişim 140kg? Baskül tartmaz kantar var herhalde sizin evde ? [/QUOTE]
Yok bilemediniz... Mahallede oduncu var onun kantarında tartılıyorum...