22tl
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2009 10:46
Arkadaşlar akvaryumcuda 22tlye frontosa burindi gördüm boyları 7-8 cm bu işin içinde bir iş varmıdır niye bukadar ucuz?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2009 10:50
Fİyatı çok ta pahalı değil. Damızlık boyda frontoza brundinin 45-50 lira fiyatrınada rastlıyoruz. Bence gayet normal akvaryumcu fiyatı olarak. İlanlar bölümünde o boyda bir balık daha ucuzdur bahsettiğiniz fiyattan.
Saygılar...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2009 10:53
Acaba diyorum hepsi erkekmi bu balıkların.Cinsiyet nası ayrılır?
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2009 01:04
Eğer gördüğün balıklar AKADEMİ akvaryumdaysa güvenle alabilirsin hepsi benim yavrularım yerli üretim hepsi, Kiraz akvaryumda da 3-4-5 cm lerini bulabilirsin onlar daha da uygun dur. Saygılar.
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2009 01:12
[QUOTE=akrilik] İlanlar bölümünde o boyda bir balık daha ucuzdur bahsettiğiniz fiyattan.
Saygılar...
[/QUOTE]
Bizim sitemizin ilanlar bölümünde böle nadir bulunan balıkları daha ucuza bulabilmek tek kelime ile MUCİZE..:) Benim balığım yavru aldı deyip aynı boydaki balığı 70-80 liraya satıyorlar burada maalesef :)
Normal şartlarda sitemizdeki ilanlarda pek çok uygun fiyatlı balıklar mevcut. Ama söz konusu balıklar biraz zor üreyen, ve nadir türlerden olunca epeyce bi el yakıyor :)İsterseniz ilanlar kısına bir göz atıp kendiniz de görebilirsiniz :)
Saygılar...
[/QUOTE]
Bizim sitemizin ilanlar bölümünde böle nadir bulunan balıkları daha ucuza bulabilmek tek kelime ile MUCİZE..:) Benim balığım yavru aldı deyip aynı boydaki balığı 70-80 liraya satıyorlar burada maalesef :)
Normal şartlarda sitemizdeki ilanlarda pek çok uygun fiyatlı balıklar mevcut. Ama söz konusu balıklar biraz zor üreyen, ve nadir türlerden olunca epeyce bi el yakıyor :)İsterseniz ilanlar kısına bir göz atıp kendiniz de görebilirsiniz :)
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2009 12:48
Gördüğüm balıklar Peri akvaryumdaydı...