Afra cobue'lerim
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 11:33
Fotograflar çok güzel, erkeğin renklerine hayran kalmamak mümkün değil.. Belli ki hallerinden oldukça memnunlar. İlk Cobue edinme çabam sonuçsuz kadı ama inşallah Haziran ayında Cobue besleyenler kervanına ben de katılacağım.. M_R_T 2009-05-11 11:36:19
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 11:33
[QUOTE=cdostum]merhaba arkadaşlar bu balıklar istanbulda nerede satılıyor nasıl bulabilirim bu balıklardan yardımcı olursanız sevinirim...teşekkürler
[/QUOTE]
Şimdilik bulmanız çok zor
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 11:34
[QUOTE=wiwiwi][QUOTE=jacobsen__][QUOTE=wiwiwi][QUOTE=jacobsen__][QUOTE=wiwiwi]Fotoğrafları beğenmek ne kelime mükemmel. En kısa zamanda yavrularına kavuşursun işallah.[/QUOTE]
Sağol Selim. 2 haftalık 10 kadar yavru var çok şükür ama tek dişiyle ancak bu kadar oluyor
[/QUOTE]
Sen ne yapar ne der o yavruları hemen büyütür onlardan da yavru alırsın. Bir karışım hazırlaman yeter. Sen çoğalt ki bizler de edinebilelim bu güzel balıkları.
[/QUOTE]
1.5 cm oldular her gün dip çekip 4-5 kez yemleniyorlar zaten
[/QUOTE]
Bende Demo yavrularıma her gün dip çekimi yapıyorum. Günde 3 kez Sera micron yem veriyorum ama 2 tane kayıp verdim. Bir türlü anlam veremedim?
[/QUOTE]
2 günde 1 e çıkar dip çekimini, birde çeşitli besle bakalım Selim.
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 11:38
Dogan kardeşim tek kelime ile harika afralar nede olsa kimin balıkları demi...(Ha birde verdigin chuwaların 2tanesinin agzı dolu kardeşim)
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 11:39
[QUOTE=afyonlu03]Dogan kardeşim tek kelime ile harika afralar nede olsa kimin balıkları demi...(Ha birde verdigin chuwaların 2tanesinin agzı dolu kardeşim)[/QUOTE]
Maşallah Özgür iyi bakacağına emindim zaten
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 11:43
Seni arattırmamaya çalışıyorum dogan(yavrulardan getirebilirim).Bu arada selim tablet yemin kırıntılarını veriyorum demo yavrularına saglıklı büyüyorlar saygılar...
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 11:46
Sağol Emin abi Macro lensle dişlerini daha yakından ve belirgin çekip tekrar fotoğraf ekleyeceğim.
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 11:59
[QUOTE=Emin_Paşa]Doğan şimdi senden söz istiyorum.. Bu balıkların yavrusundan bana kaç tane vereceksin ?[/QUOTE]
Sıraya yazdım abi 2 tane dişi var daha çok dişi olsa da daha çok kişiye yavru versem...jacobsen__ 2009-05-11 12:00:50
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 13:32
Doğan Bey o ne harika kareler öyle! Balıklarınızda o kadar güzelki tek kelime muhteşem diyebiliyorum. Umarım diğer dişidende en kısa zamanda yavru alırsınız. Bol yavrulu sağlıklı akvaryumlar.
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 13:41
Maşallah...
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 13:44
Doğan bey yinede şanslısınız 4e 2 dişi bunu bulamayanlarda var.Kayıpsız büyütmeniz dileğiyle.Bu arada elangatuslardan hiç kayıp vermedim.