Afra cobue'lerim
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 21:45
[QUOTE=jacobsen__]
MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH
[QUOTE=biyolog42]
Şöyle balıkları göstermeyin ya.
[/QUOTE]
Şöyle balıkları göstermeyin ya.
[/QUOTE]
Biz bunu yazmak yerine maşallah diyoruz !
[/QUOTE]MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 21:46
[QUOTE=EMIRHAN06]Maşallah maşallah.Fevkaladenın fevkınde yani.Sağlıkla bol yavrulu büyüt Doğancım[/QUOTE]
Yavrular için öncelik hemşehrilerimde
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 21:56
Nasıl akvaristsin sen kardeşim? Benim bildiğim balıklar akvaryumda suyun içinde olur ,senin balıklar havada duruyor sanki. Ya su çok temiz,ya balıklar çok sağlıklı ve rengarenk. Yada sen fotoğraf işini profosyenelliğe götürdün. Güzel balıklar,eline sağlık birader.
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 22:04
[QUOTE=citronx]Nasıl akvaristsin sen kardeşim? Benim bildiğim balıklar akvaryumda suyun içinde olur ,senin balıklar havada duruyor sanki. Ya su çok temiz,ya balıklar çok sağlıklı ve rengarenk. Yada sen fotoğraf işini profosyenelliğe götürdün. Güzel balıklar,eline sağlık birader. [/QUOTE]
Sağol sayın abim.Hepsinden karışık birşeyler yaptım işte Bu arada benim balıklarım SARI-LACİVERT farkındaysan
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 22:13
[QUOTE=jacobsen__][QUOTE=EMIRHAN06]Maşallah maşallah.Fevkaladenın fevkınde yani.Sağlıkla bol yavrulu büyüt Doğancım[/QUOTE]
[/QUOTE]
Yarı toprak sayılırız Doğan. Eşim Kastamonuluya.
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 22:16
[QUOTE=jacobsen__][QUOTE=EMIRHAN06]Maşallah maşallah.Fevkaladenın fevkınde yani.Sağlıkla bol yavrulu büyüt Doğancım[/QUOTE]
Yavrular için öncelik hemşehrilerimde derken ??
[/QUOTE]Yavrular için öncelik hemşehrilerimde derken ??
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 23:22
[QUOTE=wiwiwi][QUOTE=jacobsen__][QUOTE=EMIRHAN06]Maşallah maşallah.Fevkaladenın fevkınde yani.Sağlıkla bol yavrulu büyüt Doğancım[/QUOTE]
[/QUOTE]
Yarı toprak sayılırız Doğan. Eşim Kastamonuluya.
[/QUOTE]
10 taneden 5i senin o zaman
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 23:23
[QUOTE=GRAFTT] [QUOTE=jacobsen__][QUOTE=EMIRHAN06]Maşallah maşallah.Fevkaladenın fevkınde yani.Sağlıkla bol yavrulu büyüt Doğancım[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Kastamonu yani Sayın Graft
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 23:23
[QUOTE=citronx]
Sarı lacivert balık mı olur be.
[/QUOTE]Görünen köy kılavuz istemez sayın modum
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 23:29
[QUOTE=jacobsen__][QUOTE=GRAFTT] [QUOTE=jacobsen__][QUOTE=EMIRHAN06]Maşallah maşallah.Fevkaladenın fevkınde yani.Sağlıkla bol yavrulu büyüt Doğancım[/QUOTE]
[/QUOTE]
Taa ne zamandan bana sözün vardı yavruların ilk batın senin olsun diye bana. Ben anlamam Gastamonu v.s. Paketle yavruları yarın sabah 9 da evimde görmek istiyorum, + anten çubuğunu....
Şaka bir yana gerçektende güzel balık Doğanç. Allah nazardna saklasın. Eğer malawi beslemeye devam etsem o güzel anaçların yavrularından muhakkak senden alırdım...
[/QUOTE]
Kastamonu yani Sayın Graft
[/QUOTE]Taa ne zamandan bana sözün vardı yavruların ilk batın senin olsun diye bana. Ben anlamam Gastamonu v.s. Paketle yavruları yarın sabah 9 da evimde görmek istiyorum, + anten çubuğunu....
Şaka bir yana gerçektende güzel balık Doğanç. Allah nazardna saklasın. Eğer malawi beslemeye devam etsem o güzel anaçların yavrularından muhakkak senden alırdım...
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 23:31
Ne zaman istersen gel 12 akvaryumdaki balıkları al git kardeşim senden değerlimi iki balık...