Afra cobue'lerim
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2009 08:45
[QUOTE=jacobsen__][QUOTE=wiwiwi][QUOTE=jacobsen__][QUOTE=EMIRHAN06]Maşallah maşallah.Fevkaladenın fevkınde yani.Sağlıkla bol yavrulu büyüt Doğancım[/QUOTE]
Yavrular için öncelik hemşehrilerimde
[/QUOTE]
Yarı toprak sayılırız Doğan. Eşim Kastamonuluya.
[/QUOTE]
10 taneden 5i senin o zaman
[/QUOTE]
Sağol Doğan esirgemeyeceğini biliyorum. Sen hele bir dişi sayını arttır sonra seri üretime geçte piyasaya dağılsın bu güzel balık, biz alsakta almasakta olur.
Bu arada bir dahaki yarışmaya bununla katılıcan heralde.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2009 12:56
[QUOTE=jacobsen__][QUOTE=taner_altıoglu]Doğan bey yinede şanslısınız 4e 2 dişi bunu bulamayanlarda var.Kayıpsız büyütmeniz dileğiyle.Bu arada elangatuslardan hiç kayıp vermedim.[/QUOTE]
Tebrikler umarım mpangaları Bursa'da yayarsınız...
[/QUOTE]
Doğan bey size yazmam uğurlu geldi galiba dün eve gittim birde ne göreyim 1 çift afra cobue vardı.Dişi ağzını doldurmuş.Hadi hayırlısı bakalım işallah bu balığın yavrusunu tüm Türkiye'de çoğaltacağız.
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2009 13:44
Doğan, tebrikler..Hem balıklar hem de fotoğraflar çok güzel...
Afra Cobue'nun İstanbul 2. şubesi oldun... Sen ve Uğur Reis sayesinde Afra Cobue İstanbul'da daha kolay bulunacak. Bu da işin sevindirici yönü.
Arada bir yavru değişimi yaparsak kan değişimi için iyi olur.
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2009 13:54
[QUOTE=yekin]Doğan kardeşim, bu canavarları ne ile besledinde böle güzel oldular. Onuda söylersen? [/QUOTE]
Artı birşey yapmadım,sadece kaliteli yem ve dip çekimleri aksamazsa her balık aynı olur.
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2009 13:55
[QUOTE=Erdal Hoca]Doğan, tebrikler..Hem balıklar hem de fotoğraflar çok güzel...
Afra Cobue'nun İstanbul 2. şubesi oldun... Sen ve Uğur Reis sayesinde Afra Cobue İstanbul'da daha kolay bulunacak. Bu da işin sevindirici yönü.
[/QUOTE]
Sayın modum bende yavru çok az ve 1 cm kadarlar. Sen bir el atsan diyorum bu işe
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2009 14:40
[QUOTE=jacobsen__][QUOTE=Erdal Hoca]Doğan, tebrikler..Hem balıklar hem de fotoğraflar çok güzel...
[/QUOTE]
Sayın modum bende yavru çok az ve 1 cm kadarlar. Sen bir el atsan diyorum bu işe
[/QUOTE]
Ana kaynaklarından birisi belli oldu.
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2009 08:34
[QUOTE=wiwiwi][QUOTE=jacobsen__][QUOTE=Erdal Hoca]Doğan, tebrikler..Hem balıklar hem de fotoğraflar çok güzel...
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Selim Bey, Doğan benden almadı Afraları.... Biraz baklemen gerek dedim; ama genç adam ya, sabırsız Onun da Reis gibi " içerde dışarda adamları var " Halletmiş bir şekilde
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2009 08:44
[QUOTE=Erdal Hoca][QUOTE=wiwiwi][QUOTE=jacobsen__][QUOTE=Erdal Hoca]Doğan, tebrikler..Hem balıklar hem de fotoğraflar çok güzel...
wiwiwi 2009-05-13 09:01:43
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Selim Bey, Doğan benden almadı Afraları.... Biraz baklemen gerek dedim; ama genç adam ya, sabırsız Onun da Reis gibi " içerde dışarda adamları var " Halletmiş bir şekilde
[/QUOTE]
Üşenmedim okudum (Nihayet, afra Cobue( Yeni Foto 30'da))baştan sona konunuzu. Doğan bişeyi kafasına koyunca hemen yapması lazım yoksa dayanamıyor. Nede olsa genç adam.
Evet sizden almadığını da okudum. Reis'in üretimhanesine gittiğimde gördüm balıkları çok güzeller. Uğur abi İstanbul, sizde Muğla bölge bayisi gibisiniz maşallah. Allah daha çok versin.
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2009 15:54
Sayın modum hala sizden balık bekliyorum dişi sayısını arttırmam gerek
Çok inatçı bir yapıya sahibim birşeyi kafama takarsam mutlaka yapmam gerekiyor Bu aralar kafama başka şeylerde takılıyor ama bakalım hayırlısı