Akvaryum Masrafı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ahh Ahh küçükken tüm harçlıklarımı balıga yatırırdım eski arkadaşlarımla muhabbet ederken derlerki sen ''Eskiden hep balık alırdın ya ne oldu onlar''
Ömer Bey; Akvaryumumun kumlarının altında iki külçe altın saklıyorum... En güvenilir yer orası, kimin aklına gelir .
Ahh Ahh küçükken tüm harçlıklarımı balıga yatırırdım eski arkadaşlarımla muhabbet ederken derlerki sen ''Eskiden hep balık alırdın ya ne oldu onlar''
[/QUOTE]Aynen benimde öyle. Host ve lisans işleri dışında bütün param balıklarıma gidiyor Helal olsun Şimdide büyük bir akvaryum alıcam inşallah. Büyük bir sıkıntıya giricem Hayırlısı Bakalım . 100-200 YTL civarıdır benimde Öğrenciyiz fazla geçemiyoz işte
Saygılar
Ben ilk akvaryumumu 1985-86 yılları arasında almıştım. Varın gelin siz hesaplayın yaptığım masrafı.
saygılar.
Akvaryumuma verdiğim parayı psikologlara mı vereyim.Akvaryumdan aldığım psikolojik haz duygusunu diğer evcil hayvanların vermesi mümkün değil.tamamı helal olsun .Her akşam gelip de 1 saat kadar ilgilenmek(ilgi tüm akşam sürüyor ama)hele hele tatilden dönünce üzerimi bile değiştirmeden hemen onları tatil sonrası bakımına almak. Ozan demir Ad-soyadınızı imzanıza ekleyiniz.İmla kurallarına büyük,küçük harf uyumuna dikkat ediniz. |
Saygılar ...