Akvaryum Masrafı
Arkadaşlar benim yaptığım masraf bu zamana kadar 500Ytl civarında. Çok harcadığımı değil de insanlar bunu duysa çok harcadığımı düşünürler diye düşünüyordum. Çünkü zamanında çok kazık yedim. Harcadığım para çok değilmiş.
Şimdi de büyük bir akvaryum almayı düşünüyorum. Tahmini masraf "almayı düşündüğüm balıklar dahil" 1250 Ytl civarında, ama 1500'üde bulabilir. Kaynak araştırmam devam ediyor. Keşke sponsorum olsaydı.
Not: Akvaryumun üzerine reklam yapıştırılır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygılar,
Valla bende ne yalan söleyim 1500 ytlyi rahat geçmiştir üniversetede öğrenciyim ve harçlığımdan biriktirdikçe odamadaki akvaryumların sayısını arttırıyorum,yer açmak içinde sırasıyla dolap masa ne varsa odamdan kaldırıyorum,şu dünya kupasının bitmesini bekliyorum brezilya ve arjantine yatırım yaptım tutarsa bi akvaryum daha kurucam odama ve artık bununla birlikte odamda yatağın yerinden başka yer kalmıycak,ama bellimi olur ilerde belki onuda kaldırıp yerine 2 mtlik dev bi akvaryum kurarım ozamanda akvaryumun üzerine deniz yatağı koyup onda yatarımbalıklarla beraber.Okul bittikten sonra kendi evimi kurduğumda akvarumlar için kesinlikle büyük bir salon kurmayı düşünüyorum işalla olur.
Çok merak ettim, hem balıklarınızı hem de yatırlarınızı. Bir koşu geliriz yani, hiç önemli değil
Lütfen chat dili kullanmayınız, imla ve dilbilgisi kurallarına özen gösteriniz, anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.