akvaryumda lamine cam
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Lamine cam mikroskopta kullanılan camdan.Fakat bu camın kalınlığının nekadar olacağını söylerseniz yardımcı olabilirim...
Benim fikrimce siz en iyisi camcıda yaptırın akvaryumunuzu en sağlamı o oluyo...
Tam tersine çok sağlam oluyor çünkü test edilmiştir bizim küçük canavarlar gerekli testi toplar ile güzel yaptılar.
Ama feridun arkadaşında dediği gibi baya bir masraf yanlız ömürlük
Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum, 6+6 mm camdan yaptırmayı düşünüyorum, lamine camın normal cama göre netliğinin daha kötü olduğu söyleniyor bu konuda bilgisi olan var mı? teşekkürler.
Fikir vermesi açısından temperli ve lamine camlarla ilgili bilgi ve düşüncelerin geçtiği bir konunun linkini veriyorum:
http://www.akvaryum.com/forum/forum_posts.asp?TID=43072
Bir bakın isterseniz...
Murat bey, düşünce olarak güzel bir fikir fakat, Allah Korusun çocuğunuzun attığı sert bir cisim gelip de kırıldığını farzedersek de camın patlamaması tamam iyi olacak ama bu tankın patlamayacağı anlamına gelmeyecek sanırım. İçindeki suyun basıncına aradaki film şeridi dayanamaz gibime geliyor. Bu cam takıldığında, tehlikenin önlenebileceği anlamına mı geliyor sizce? Kafama hiçmi hiç yatmadı aslında :(