Akvaryumdaki beyaz canlılar!!
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2006 16:51
Arkadaşlar bugün akvaryumumda gördüğüm şeyden çok şaşırdım.Kuytu yerlerde beyaz nokta kadar küçük canlılar gördüm.Yumurta deseniz o kadar küçük olmaz.Acaba nedir bu?Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar!!!
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2006 17:05
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2006 17:07
Bana balık kenesi gibi geldi.Yada diger adıyla salyangoz.Peki bunlar resim koyabileceğiiniz kadar büyük müdür?
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2006 17:15
Maalesef resimde çıkamazlar.Fatih bey verdiğiniz nickte yer alan kuralları ben uyguluyorum.15 günde bir dip çekimi yapıp, 7-8 ayda birde suyunu tamamen değiştiriyorum.Ama bunlar hala çıkıyorsa daha ne yapabilirim ki ben.Yem zaten yiyecekleri kadar atıyorum anında bitiyor.Arkadaşlar daha ne yapayım?![](smileys/smiley1.gif)
![](smileys/smiley1.gif)
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2006 19:46
Eren bey, Fatih bey size gerekli link i vermiş konunun çözümü hakkında..!
O linkte yapmanız gerekenler yazıyor..! Size tavsiyem o yazıyı tekrar okumanız..!
Açıkcası kısa zaman önce proteinsel yemleme yapmama ma rağmen benim akvaryumdada bu sorunla karşılaştım. O makalede yazanları uyguladım ve şuan için herşey normal..!
O linkte yapmanız gerekenler yazıyor..! Size tavsiyem o yazıyı tekrar okumanız..!
Açıkcası kısa zaman önce proteinsel yemleme yapmama ma rağmen benim akvaryumdada bu sorunla karşılaştım. O makalede yazanları uyguladım ve şuan için herşey normal..!
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2006 05:45
Pek çok balık türünün yavruları için mükemmel bir yemdir. Keşke bende de olsa da canlıdoğuran yavrularına versem.