Akvaryumuma Tuz Atmalımıyım?
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2008 19:01
Selam arkadaşlar .Ben 45 lt Akvaryumumda japon ve çöpçü besliyorum.Acaba akvaryuma tuz atmalımıyım.Eğer atılmalıysa ne kadar (çorba kaşığı olabilir) atılmalıdır. Lütfen yardımcı olun....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2008 19:05
Mustafa bey selamlar.Japon balıkları tuzdan hiç hoşlanmazlar.Eğer bi hastalık yoksa tuz kullanmayın derim.Saygılar cazirti 2008-01-14 19:06:15
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2008 22:41
Ben akvaryumlara tuz atılmasa karşı olsamda bazı durumlarda gerekebilir. Ancak tuz parazitle , yüzgeç ve kuyruktaki yara ve erimeyle ilgili mücadelede başarılı bir maddedir.
Bunuda yaparken tuz banyosu olarak yapalım. Koruyucu olsun diye atmak istersenizde çok az atabilirsiniz.
Saygılar....
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2008 22:57
[QUOTE=skynet28]Selam arkadaşlar .Ben 45 lt Akvaryumumda japon ve çöpçü besliyorum.Acaba akvaryuma tuz atmalımıyım.Eğer atılmalıysa ne kadar (çorba kaşığı olabilir) atılmalıdır. Lütfen yardımcı olun....[/QUOTE]
Japon konusunda kesin bir şey söyleyemem de çöpçüler için belli bir orandan fazla tuz ölümcül etki yapabiliyor.
Japon konusunda kesin bir şey söyleyemem de çöpçüler için belli bir orandan fazla tuz ölümcül etki yapabiliyor.