akvaryumumu nasıl 2 ye ayırabilirim?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=@armagedon@]bence engüzeli plexsi ile ayıra bilirsiniz hem zahmetsiz hemde sağlam ve tehlikesiz saygılar[/QUOTE]
Öncelikle herkese yorumları için teşekkür ediyorum.ONUR bey pleksxi dediniz malzeme ne anlamadım açarmısınız konuyu bide resmi falan nerden alacağımıda sölerseniz sevinirim .
saygılar;
Pleksi yada cam herneyle bölecekseniz tekbirşeye dikkat etmenizi öneririm. Bölünen iki kısındada su sirkülasyonu olsun yani arada bir ağ gibi birşey olsunki su değerleri aynı olsun yoksa ek bir ısıtıcı gerekebiliyor. Tecrübeyle sabittir.
Saygılar.
[QUOTE=deathless]En iyisi pimapencilerin kolaylıkla yaptıkları sinkliklerdir.[/QUOTE]
Ben öyle yapmayı düşünüyorum açıkçası.
[QUOTE=kkiyaf]bence en kolayı camla bölmek oluyor. yada yazın kullandığımız sinekliklerden böleceğıiniz yer kadar alın. sonra marongoza gidip akvaryumun enine göre bir çerçeve yaptırın ve sinekliği ona çiviletin. ben şahsen camla bölmeyi kullanıyorum. fakat 2. yöntem daha güvenli oluyor.[/QUOTE]
Kardeş sineklik en uygunu kalıyor . yanlız çivi falan kullanma sakın suyun içinde paslanması kötü olur
Selam arkadaş pvc cileri kulladıgı sineklik malzemelerin den yararlanarak bölebilirsin. aliminyum çıta, sineklik,4 adet plastik L köşe, ve fitil. gerisi el becerine kalmış.eger pvc nizde sineklik varsa onu örnek alarak yapabilirsiniz.