Akvayum İç Camını Temizlemek İçin Alet Yapımı
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2023 14:54
Akvaryumun suyunu değiştirirken farkettim değişik saydamsı bir yosun vardı camlarda. bunu temizlemek için ne yapabilirim ? Elyaf yardımıyla temizlesem suya zarar verir mi ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2023 15:50
[QUOTE=NightWist]Akvaryumun suyunu değiştirirken farkettim değişik saydamsı bir yosun vardı camlarda. bunu temizlemek için ne yapabilirim ? Elyaf yardımıyla temizlesem suya zarar verir mi ? [/QUOTE]
Petshoplarda satilan cam temizleme jiletleri yada cubugun ucunda sunger bulunan cam temizleme aparatlari var. Miknatisli cam silecekleri de var ayni sekilde. Almak istemiyorum derseniz filtreler icin olan elyafi once suda 1 kez yikayip daha sonra cami silmek icin kullanabilirsiniz. Yada atil durumda bir kredi karti da isinizi gorecektir. Kullanilmamis bulasik sungerinin sari kismi da ayni sekilde isinize yarar.
Petshoplarda satilan cam temizleme jiletleri yada cubugun ucunda sunger bulunan cam temizleme aparatlari var. Miknatisli cam silecekleri de var ayni sekilde. Almak istemiyorum derseniz filtreler icin olan elyafi once suda 1 kez yikayip daha sonra cami silmek icin kullanabilirsiniz. Yada atil durumda bir kredi karti da isinizi gorecektir. Kullanilmamis bulasik sungerinin sari kismi da ayni sekilde isinize yarar.
+1: [T]238946,Akif Fatih[/T]
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2023 16:39
[QUOTE=ShrimpGuy]Hayır,tam tersi balıklarınız seve seve yiyeceklerdir ve bununla alakalı Google üzerinden birkaç video izleyebilirsiniz [/QUOTE]
yiyecek bir balık yok maalesef. Tetralar ve çöpçülerin yiyeceğini düşünmüyorum.
yiyecek bir balık yok maalesef. Tetralar ve çöpçülerin yiyeceğini düşünmüyorum.
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2023 10:20
[QUOTE=NightWist]
yiyecek bir balık yok maalesef. Tetralar ve çöpçülerin yiyeceğini düşünmüyorum.[/QUOTE]
Merak etmeyin çöpçüler için büyük bir ziyafet olacaktır [:D]
yiyecek bir balık yok maalesef. Tetralar ve çöpçülerin yiyeceğini düşünmüyorum.[/QUOTE]
Merak etmeyin çöpçüler için büyük bir ziyafet olacaktır [:D]