ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
NightWist
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
49
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
11 dakika önce
Toplam Mesaj:
181 [0.30 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
72 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak Çetin
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Burak Çetin

SON 10 MESAJI

Beta Salyangoza Vuruyor
[QUOTE=Taha Yanık]Betanız ondan sonra atılan şeylere saldırır sanırım bi konunuzdada netireler öldü demişsiniz sebebi beta olabilir. [/QUOTE]
Beta hiç saldırmadı ama neriteye. Elmayı baya rahatsız ediyo şuan ama. Bazı kişiler sonradan alışıyo diyorlar.
Beta Salyangoza Vuruyor
Beta elma salyangozuna vuruyor. Bu normal birşey mi?
15 Litrede Danio İle Betta Dostluğu
Güncelleme 2: Nerite sebebini anlamadığım şekilde öldü Bende küçük bir elma salyangozuna şans vermeye karar kıldım.
[QUOTE=Japon & Beta]

Co2 hiç gerek yok. Isıtıcı vardır umarım. Göremedim.[/QUOTE]
Odada sürekli kalorifer açık. Su sabit 23-24 derece ısıtıcıya gerek görmüyorum.
Güncelleme: Bettamız Kaymak tankı benimsedi. Ufak ufak baloncuklara başladık. İştahımız çok yerinde. Bitkilerle oynamayı da çok seviyor. Özellikle dekor olarak koyduğum fıçının içine girip çıkıyor. Kısacası hiç birbirine saldırmadılar. İkiside kendi alanında takılıyor.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240101/150220252356041.jpg[/IMG]
Beta Balığı İçin Yem Önerisi
[QUOTE=Hüdai]Beta balıklarım için Tropical İnsect Menu, Tropical FD Bloodworms, Tropical Beta Softline ve Fluval Bug Bites (ülkemizde satılmıyor) yemlerini veriyorum. Decapsule artemia yemini sadece yavru balıklarımda kullanıyorum.

Bence elinizdeki yemlere ilave olarak Decapsule Artemia yerine FD Bloodworms (Tropical, Sera veya Rotifish markalarının) vermeniz daha iyi olur.[/QUOTE]

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Tetra guppy treats çok severek yemiyor. Lepistes yemi olduğu için protein oranı diğer yemlere göre az olduğunu varsayıyorum. Ama sağlığı için en az haftada bir defa vereceğim. Onun dışında aldığım kovadan bölme yeme bayılıyor. Kaliteli bir betta yemi olarak almıştım markalıydı. Tam ismini hatırlayamadım maalesef fakat attığım anda bitiriyor hepsini. Sağlam bir protein kaynağı olarak bloodworms yem bakmam en sağlıklısı olacak gibi. Haftada 3 gün kovadan bölme yem, 1 gün guppy, 3 gün bloodworms vermeyi planlıyorum. Malawi İzmir'e yarın bi ziyarete gidip hem elma salyangozu bakacağım hem yem bakarım.

[QUOTE=Hüdai]Beta balıklarım için Tropical İnsect Menu, Tropical FD Bloodworms, Tropical Beta Softline ve Fluval Bug Bites (ülkemizde satılmıyor) yemlerini veriyorum. Decapsule artemia yemini sadece yavru balıklarımda kullanıyorum.

Bence elinizdeki yemlere ilave olarak Decapsule Artemia yerine FD Bloodworms (Tropical, Sera veya Rotifish markalarının) vermeniz daha iyi olur.[/QUOTE]
Malawi İzmirde rotifish tubilex worms varmış onu aldım.
[QUOTE=1Balikci ]Selamlar,
Elimizdekiler yeterli gelir.Dilerseniz; Tropikal markasının insect menü granüles (s) diyetine ekleyebilirsiniz. Küçük ırklarda daha reddeden bir balık görmedim. Bu arada rottfish yavrular için ben kullanıyorum vermeden önce islatip verirseniz daha iyi olacağını düşünüyorum.
İyi hobiler dilerim.[/QUOTE]
Teşekkürler öneriniz için. Malawi İzmirde bulamadım decapsuled artemia. Normal seranın mix artemiası vardı. İnternetten alacağım artık. Elimde artemia çıkaracak düzenek yok.
Beta balığım için şuan Tetra markasının granül Tetra ve guppy pul yemlerini dönüşümlü kullanıyorum. Birde rotfish decapsuled artemia alacağım. Bu üçü yeterli midir ? [EDIT]NightWist,2025-02-15 18:42:15[/EDIT]
Beta İçin Sürdürülebilir Canlı Yem
[QUOTE=giyotyn]Beyaz kurt veya grindal kurt kültürü edinin.
Beyaz kurt 15-16 derece serin ortamlarda çoğalır grindal ise oda sıcaklığında.
İkisi de betta için mükemmel canlı yemdir.
Bulmak için ilanları araştırın veya siz ilan açın. Forumda satan birileri vardır.[/QUOTE]
Beyaz kurt dediğiniz un kurdu mu ?
Beta İçin Sürdürülebilir Canlı Yem
Beta balığı için sürdürülebilir hangi canlı yemi önerirsiniz ? Rotfish Kabuksuz artemia alacağım zaten. Onun dışında kuru kan kurdu versem olur mu ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.