Arkadaşlar kendim nasıl akvaryum kumu yapa bilirim
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2008 16:27
Arkadaşlar ben kendin yap sistemleri hem cok güzel hemde çok eylenceli buluyorum.Bu yüzden akvaryumuma kum yapmak istiyorum ama hiç bir fikrim yok.Bana yardım edebilirmisiniz acaba?
Fikirleriniz , bilgileriniz ve yorumlarınızı bekliyorum
TEŞEKKÜRLER
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2008 16:54
Kum yapmak istiyorsunuz;ancak yardım istiyorsunuz.Adı üstünde kendin yap sistemlerini seviyormuşunuz.Bence yapılmaz bu .Ancak bi deneyin isterseniz
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2008 18:52
Sanırım doğal olan bişeyi yapamazsınız.Mesela agaç yapmak,su yapmak gibi kumda yapmak imkansızdır.Siz en iyisi satış ilanlarından yada çevrenizde varsa hazır kumlardan kullanın.
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2008 19:04
En yakın sahilden deniz kumu al bence iyice yıka benöyle yaptım kullanıyorum 1senedir.
Balıklarımda sürekli oynuyor.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2008 19:54
Arkadaşım selam. Ben yardımcı olayım. Eğer imkanın varsa şehir dışına yoksa bir parka git. Oradan kum yapacağın bir kaya seç. Bu kayayı sağlam bir çekiç ile ufak ufak parçalara ayır. Sonra ufak parçaları tekrar ufalt, sonra tekrar , tekrar, tekrar, tekrar, tekrar işte oldu. Güle güle kullan. Ama bence bu kadar uğraşma hazır satılıyor bu kumlar onlardan al.
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2008 22:13
[QUOTE=mustafakısacık]Sanırım doğal olan bişeyi yapamazsınız.Mesela agaç yapmak,su yapmak gibi kumda yapmak imkansızdır.Siz en iyisi satış ilanlarından yada çevrenizde varsa hazır kumlardan kullanın.[/QUOTE]
Haklısınız ama diğer kendin yap sistemler gibi bunuda denemeye değer bence...
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2008 22:15
[QUOTE=tarik3]
En yakın sahilden deniz kumu al bence iyice yıka benöyle yaptım kullanıyorum 1senedir.
Saygılar.
[/QUOTE]
Teşekkürederim bende deniz kumu kullanmaya kararverdim.Ama cikletler için uygun mu???
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2008 22:23
[QUOTE=cincıkcincık][QUOTE=tarik3]
Saygılar.
[/QUOTE]
Teşekkürederim bende deniz kumu kullanmaya kararverdim.Ama cikletler için uygun mu???
[/QUOTE]
Bende ciklet besliyorum.
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2008 23:57
Selam kolay bir yolda benden; üniversitede tanıdığın varsa maden mühendisliklerinde istediğin kayadan kum yaparsın ??? lafayette 2008-03-14 11:56:25
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2008 15:10
Denize yakın biyer deysen sahilden midye kabuğu topla bir çuvala koy kır iyice daha sonra dezenfekte edip akvaryumuna koy.
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2008 16:20
[QUOTE=tarik3]
Saygılar.
[/QUOTE]
iyide Ankarada sahili nerden bulacak arkadaş.
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2008 16:36
Yaptınız yada uğraştığınız eziyete değeceğini sanmıyorum. (attığınız taş ürküttüğünüz kurbağaya değmez.) Midye kırığının kg si 0,50 ytl.Sizin ne kadar uğraşacağınız ?
Saygılar..