Arkadaşlar kendim nasıl akvaryum kumu yapa bilirim
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2008 16:36
Yaptınız yada uğraştığınız eziyete değeceğini sanmıyorum. (attığınız taş ürküttüğünüz kurbağaya değmez.) Midye kırığının kg si 0,50 ytl.Sizin ne kadar uğraşacağınız ?
Saygılar..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2008 02:32
Mahallemize parke taşı döşeniyodu onun için dökülmüş ortalığa saçılmış.Çay kumunu elekle eleyerek küçük küçük çakıl taşları elde ettim.Bu çakıltaşlarınıda güzelce yıkayıp akvaryumumun tabanına döşedim.Süper bir görüntü ve tamamen doğal.Bence sende böyle yapabilirsin...
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2008 11:57
[QUOTE=Hiko]Bilen varsa bana da D.I.Y. Frontosa Moba'yı anlatabilir mi? Köşe olacam da.
Varsa böyle bi teknoloji sonuna kadar kullanalım bende kendin yap Altum yapim hemen :D. Şaka bir yana taşı ezerek yapabilirsin ancak zaten kum uzun zamanda kayaların ufalanmasıyla oluşur. Eğer halen yapacaksan salınım yapıp yapmadışına dikkat et. ;)
Saygılarımla...
Saygılar...
[/QUOTE]Varsa böyle bi teknoloji sonuna kadar kullanalım bende kendin yap Altum yapim hemen :D. Şaka bir yana taşı ezerek yapabilirsin ancak zaten kum uzun zamanda kayaların ufalanmasıyla oluşur. Eğer halen yapacaksan salınım yapıp yapmadışına dikkat et. ;)
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2008 14:12
Hepinize çok çok teşekkür ederim...Bu yaz Bartın çakraza gidecem,ordaki sahilden sahil kumu getirecem.