Astranot kesinlikle başlayacağım
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2007 17:02
Astronota kesinlikle başlayacağım, karar verdim ve green terörden vazgeçtim. Bunların yani astronotların üreme şartları, yavrularını korurlar mı yunuslar gibi yada sarı prensesler gibi? 1 çift erkekli dişili ne kadardır? Cevaplarınızı bekliyorum.
DARKnumi 2007-05-05 18:54:22
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2007 17:11
Gerçekten çok güzel balıklar. Okuduğum yorumlara sadece bir şey eklemek istiyorum. Üremesiyle ilgili akvaryum tabanına 15x15 beyaz mermer koyalarsa daha çabuk sonuç alırlar.
Ali Kırayar demiş aceba dogrumudur.
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2007 02:28
Astronot üretmek istiyorsanız çok iyi dizayn edilmiş tercihen en az 600 litrelik bir akvaryum, 1 çift yetişkin ve kısır olmadığı kesin olan balık (tavsiyem daha önceden yavru vermiş olmalı yoksa epey beklersiniz), çok iyi filtrasyon, balıklar için stressiz bir ortam ve bol sabır lazım. Ben şimdiye kadar astronot üretmiş bir kişi gördüm, o da nereden baksanız 10 yıl falan önceydi. Bu arada akvaryum ne kadar büyük olursa o kadar iyi, balıklar yavru alınıp büyütülürse o kadar güvenli olur.
Mermer veya düz bir taş muhabbetini daha önceleri de duymuştum. Bu arada bildiğim kadarıyla yavrularını koruyorlar.
encort 2007-05-09 02:40:53
Mermer veya düz bir taş muhabbetini daha önceleri de duymuştum. Bu arada bildiğim kadarıyla yavrularını koruyorlar.