Avcilar ve K.çekme'celi Akvartisler..
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2013 11:37
Evet arkadaşlar avcilarli akvartis arkadasları bir arada görmek güzel olur BestOf 2013-10-26 15:07:20
ilk olarak ben baslıyım :) ismim latif avcilar firüzkoyde oturmaktayım
smdiden butun akvartis arkdaslara teşekür ediyorum
Edit: Konu Başliğini değiştirmiş bulunmaktayım arkadaşlar iki yakın ilçedeki akvartislerin yardımlaşması ve kaynaşması acısından guzel olucagını dusundum şimdiden herkeze teşekur ederim
Beğenenler: [T]181816,atillaatilla[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2013 15:32
hadi arkadaşlar bu kadarmı avılarlı akvarist var bu arada bersan mesajını geç evapladığım için üzgünüm bu aralar biraz yoğunumda
shark22 2013-10-20 15:33:54
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2013 16:59
Avcılar'da çok sayıda akvartis var aslında ama gözlerine çarpmadı herhalde.Daha önce de 2-3 başlık açılmıştı ama pek tutmadı.
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2013 23:15
Evet o konularıda gördüm pek yazan olmamış başka gruplara baktım coşmuşlar bizde tık yok böyle yazarsak eger ana sayfada yer alırız belki o zaman görürler
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2013 22:57
[QUOTE=killordi3] Merhaba arkadaslar bende avcılar yeşilkent mahallesınde oturuyorum tropheus ıkola vede l144 longfın beslıyorum.[/QUOTE]
yesilkentin neresndesn killordi3
valla azinlik olark gidiyoruz sanirim avcilarda sicak kanli akvartis yyok pk sanirim bnde canli doguran besliyorum ama bir tane soyle 50 adetlk neon tetra akvaryumu dusunuyorum su siralar
yesilkentin neresndesn killordi3
valla azinlik olark gidiyoruz sanirim avcilarda sicak kanli akvartis yyok pk sanirim bnde canli doguran besliyorum ama bir tane soyle 50 adetlk neon tetra akvaryumu dusunuyorum su siralar
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2013 10:01
Balıkyolunun sonunda oturuyorum osmanlı camısının oldugu sokokta. galiba yok sıcak kanlı muhabbetı sohbetı cekılecek :S guzel olur elımızden herhangı bı yardım gelırse sonuna kadar yardımcı oluruz.