Avcilar ve K.çekme'celi Akvartisler..
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2013 19:27
[QUOTE=class4444]Rıdvan abi, Murat abi kusura bakmayın gelemedim, ama bundan sonraki ilk buluşmada aranızda olacagım İnşallah
[/QUOTE]
http://foto.akvaryum.com/fotolar/55620/SDC11899.JPGrgnt 2013-11-17 19:39:51
[/QUOTE]
Seni de görmek isterdik ama can sağlığı...Bir dahaki sefere inş.
http://foto.akvaryum.com/fotolar/55620/SDC11899.JPG
Mütevazi tanışma toplantımız çok iyi geçti. Ben arkadaşlarımı ağırlamaktan çok memnuniyet duydum. İnş. bir dahaki toplantımız daha kalabalık olur...
Katılan arkadaşlarımızın(best of-latif ve yeğeni, gümrükçü-ömer, çengel37-murat, killordi3-eyüp) ayaklarına sağlık diyorum...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2013 19:48
Hayırlısı Olsun Gökhan Birdahaki sefer inşallah aramızda olursun bu arada Rıdvan Abiye Her Şey için teşekkür ederiz her zamanki gibi misafirperverliği ile mahcup etti bizi
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2013 11:51
Katılamayan Arkadaşlar için önümüzdeki günlerde yine bir toplantı ayarlayabiliriz gelemeyen çok oldu bu toplantımızda sayı az olsa da çok keyifli geçti
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2013 14:09
Evet murat abi en kısa surede bir daha toplanalım hoş ve güzel geçti Rıdvan abi çok misafirperver bi abi. Emegi gecen bütün herkese çok teşekkür ederim onlarla tanışma fırsatı bulduğum için.
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2013 23:56
Arkadaşlar bir dahaki toplantıda makul sayıda malavi ci veya thropeus çu da bekliyoruz toplantımıza. Hep bitkici olmuyor yani... Eyüp arkadaşımıza haksızlık oldu yani...
Hepinize iyi akşamlar...
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2013 11:39
Güzel bir toplantı oldu Rıdvan abiyede çok teşekkürler inşallah en kısa zamanda tekrar bir buluşma daha yaparız.