Bactofish Ve Metilen Mavisi Kuyruk Erimesi?
Gönderim Zamanı: 8 Saat 4 Dakika önce
Bactofish ve metilen mavisi kuyruk erimesini tedavi etmek için kullanılabilir mi? Elimde olan ilaçlar bunlar ve karantina akvaryumunda bunlarla tedaviye başladım o yüzden soruyorum
Bactofish akriflavin ve bakır içeriyor. Metilen mavisi bildiğimiz metilen mavisi. [EDIT]Goldfish2000,2025-04-29 15:57:02[/EDIT]
Bactofish akriflavin ve bakır içeriyor. Metilen mavisi bildiğimiz metilen mavisi. [EDIT]Goldfish2000,2025-04-29 15:57:02[/EDIT]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 7 Saat 57 Dakika önce
[QUOTE=Goldfish2000]Bactofish ve metilen mavisi kuyruk erimesini tedavi etmek için kullanılabilir mi? Elimde olan ilaçlar bunlar ve karantina akvaryumunda bunlarla tedaviye başladım o yüzden soruyorum
Bactofish akriflavin ve bakır içeriyor. Metilen mavisi bildiğimiz metilen mavisi. [/QUOTE]
Kuyruk erimesi için metilen mavisi kullanabilirsiniz. Bactofish sizin de dediğiniz gibi yaralara iyi gelen akriflavin içeren bir antiseptiktir. Başlıca tedavi ilacınız metilen mavisi olacaktır, bactofishi ek bir yaralanma vs. söz konusuysa yardımcı ilaç olarak kullanabilirsiniz. Geçmiş olsun.[EDIT]Orhan76,2025-04-29 16:03:54[/EDIT]
Bactofish akriflavin ve bakır içeriyor. Metilen mavisi bildiğimiz metilen mavisi. [/QUOTE]
Kuyruk erimesi için metilen mavisi kullanabilirsiniz. Bactofish sizin de dediğiniz gibi yaralara iyi gelen akriflavin içeren bir antiseptiktir. Başlıca tedavi ilacınız metilen mavisi olacaktır, bactofishi ek bir yaralanma vs. söz konusuysa yardımcı ilaç olarak kullanabilirsiniz. Geçmiş olsun.[EDIT]Orhan76,2025-04-29 16:03:54[/EDIT]
Teşekkür Edenler: [T]243415,Goldfish2000[/T]
Gönderim Zamanı: 7 Saat 50 Dakika önce
[QUOTE=Orhan76]
Kuyruk erimesi için metilen mavisi kullanabilirsiniz. Bactofish sizin de dediğiniz gibi yaralara iyi gelen akriflavin içeren bir antiseptiktir. Başlıca tedavi ilacınız metilen mavisi olacaktır, bactofishi ek bir yaralanma vs. söz konusuysa yardımcı ilaç olarak kullanabilirsiniz. Geçmiş olsun.[/QUOTE]
Çok sağolun hocam. Doğru tedaviyi uyguluyorum o zaman.
Kuyruk erimesi için metilen mavisi kullanabilirsiniz. Bactofish sizin de dediğiniz gibi yaralara iyi gelen akriflavin içeren bir antiseptiktir. Başlıca tedavi ilacınız metilen mavisi olacaktır, bactofishi ek bir yaralanma vs. söz konusuysa yardımcı ilaç olarak kullanabilirsiniz. Geçmiş olsun.[/QUOTE]
Çok sağolun hocam. Doğru tedaviyi uyguluyorum o zaman.
Gönderim Zamanı: 7 Saat 43 Dakika önce
[QUOTE=Goldfish2000]
Çok sağolun hocam. Doğru tedaviyi uyguluyorum o zaman. [/QUOTE]
Rica ederim, umarım bir an önce iyileşir [:iyi:]
Çok sağolun hocam. Doğru tedaviyi uyguluyorum o zaman. [/QUOTE]
Rica ederim, umarım bir an önce iyileşir [:iyi:]
Beğenenler: [T]243415,Goldfish2000[/T]