Bitkili Akvaryumumda Taban Değikliği son res.syf.6
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Öncelikle herkesin Bayramını kutlarım.
1 hafta öncesi akvaryumda taban degişimi yapmıştım, son gelişme ve fotografları sizlerle paylaşmak istiyorum. Ön palanda takribi 300 adet cryptocoryne vardı .Sanırım sökülüp tekrardan dikilmek hoşlarına gitmediki 2 gün içinde yaprakları erime yaptı.Bu beni üzdü ve tamamı olmasada yeni yaprak vermeleri beni tekrardan sevindirdi.Sanırım 15 güne kalmaz eski hallerini alırlar.Diger bitkilerde herhangi birsorun yaşamadım,aksine gelişimleri hızlı.Daha önceki tabanlarım sadece aquaclay idi.Gerçekten memnunum ve ilerleyen zamanda iki kum arasındaki ( bitki gelişimi açısından) farkı sizlerle paylaşmak isterim.Bu arada favorilerim arasında olan kiraz barbus'tan 25 adet ekledim.Sizlerde katılım yaparak görüşlerinizi belirtirseniz memnun olurum.Herkese saygılarımı sunarım.
Merhabalar ethem abi nasıl çizdin o projeyi şahsen ben uğraşamam ama belli akvaryumundan.. Bence alt akvaryumu düzenleyip yarışmaya katılmalısın rubinime iyi bak......
Merhabalar ethem abi nasıl çizdin o projeyi şahsen ben uğraşamam ama belli akvaryumundan.. Bence alt akvaryumu düzenleyip yarışmaya katılmalısın rubinime iyi bak......
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Siz bence neyi nerede arayacağınızı bilememişsiniz.Forumun satış bölümünde en az beş sefer ilan verdim.Hiç İzmir'den sipariş eden olmadı.
Ethem Bey bu arada sizede başarılar dilerim.Paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Siz bence neyi nerede arayacağınızı bilememişsiniz.Forumun satış bölümünde en az beş sefer ilan verdim.Hiç İzmir'den sipariş eden olmadı.
Ethem Bey bu arada sizede başarılar dilerim.Paylaşımlarınızı bekliyoruz.
[/QUOTE]