Bitkili Akvaryumumda Taban Değikliği son res.syf.6
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2008 17:02
Merhaba ethem abi çok süper olmuş. Keşke alt akvaryumu düzenleyip yarışmaya katılsaydın ellerine sağlık...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2008 22:32
[QUOTE=tayfun türkay]Merhaba ethem abi çok süper olmuş. Keşke alt akvaryumu düzenleyip yarışmaya katılsaydın ellerine sağlık...
[/QUOTE]
Tayfun kardeşim sanada merhaba.Peyzajım hiç iyi degil.Yarışma için birileri ikna ederse yada senin elin yatkın yardım edersen ,neden olmasın .
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2008 22:48
[QUOTE=ciko23]Ethem abi akvaryum süper olmuş Harika bi görüntü her eve lazım.[/QUOTE]
Öztürk kardeşim merhaba.Sana katılıyorum ,becede her eve lazım akvaryumları'ma baktıgım zaman kendimi farklı duygular içinde hissediyorum.(anlatılamaz ,yaşanır)
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2008 23:02
[QUOTE=burak]Ethem abi selamlar, senin tanklar tam amazon olmuş, bu gidişle benim başlığı elimden alırsın sen.
[/QUOTE]
Burak kardeşim sanada selam olsun.Gerçekten bitkiler azdılar,bu gidişle kontrolden çıkacaklar senin başlıgın sana yakışıyor.Benim başlığım: AMAZON'A 5 KM --> olsun.
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2008 23:29
[QUOTE=timuchina]Ethem abi maşallah amazondaki ormanları aratmıyor..Ne diyeyim darısı başımıza. [/QUOTE]
Tumuçin kardeşim merhaba. Az önce Akvaryumların karşısında oturdum .Gerçekten amozona benziyormu? .Amozon degilde ,amozondan bir kesit sanki.İsterimki en kötüsü benim akvaryum gibi olsun.
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2008 17:33
[QUOTE=ethem][QUOTE=timuchina] [/QUOTE]
burak 2008-10-19 17:34:01
Amozon degilde ,amozondan bir kesit sanki.
[/QUOTE]
Lütfen başlıkları karıştırmayalım Ethem abi.
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2008 18:25
Çok güzel görüntüler, başlık konusuna gelince bence bu akvaryumlara yakışacak olan "bitkiler çıldırmış olmalı" dır.
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2008 20:52
[QUOTE=burak][QUOTE=ethem][QUOTE=timuchina] [/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2008 Saat 18:05 |
Ethem abi selamlar, senin tanklar tam amazon olmuş, bu gidişle benim başlığı elimden alırsın sen. |
Pardon Burak'çım bir an senin başlığı unuttum. Sanırım amazon kelimesinin bilinç altıma yerleşmesinde payın var. Yok yok başlığım AMAZONA=> 5 KM olsun.
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2008 20:57
[QUOTE=Mu-rat]Çok güzel görüntüler, başlık konusuna gelince bence bu akvaryumlara yakışacak olan "bitkiler çıldırmış olmalı" dır.[/QUOTE]
Murat kardeşim beğendiğin için teşekkür ederim. Başlık konusunda "bitkiler çıldırmış olmalı" dediğinizde olabilir.
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2008 21:13
[QUOTE=ethem][QUOTE=burak][QUOTE=ethem][QUOTE=timuchina] [/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Kanka kızma ama bence senin başlığı ethem abiye versek, hiçte haksızlık etmiş olmayız yanii...
İş başlıkta değil icraatta...... Abi kısmet olurda senin tankı canlı görmek isterim. İnşallah birgün fırsat bulurda geliriz. Davet edilirsek tabi..
[/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2008 Saat 18:05 |
Ethem abi selamlar, senin tanklar tam amazon olmuş, bu gidişle benim başlığı elimden alırsın sen. |
Pardon Burak'çım bir an senin başlığı unuttum. Sanırım amazon kelimesinin bilinç altıma yerleşmesinde payın var. Yok yok başlığım AMAZONA=> 5 KM olsun.
Kanka kızma ama bence senin başlığı ethem abiye versek, hiçte haksızlık etmiş olmayız yanii...
İş başlıkta değil icraatta...... Abi kısmet olurda senin tankı canlı görmek isterim. İnşallah birgün fırsat bulurda geliriz. Davet edilirsek tabi..