Blue Zaire Mobalarım
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2007 15:39
5 balık mı var toplam? Resimde o kadar sayabildim de.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2007 16:11
Hayırlı olsun İhsan Bey maasallah:Saglıklı bir sekilde buyutur yavrularınıa alırsınız insallah ...
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2007 17:06
İhsan Bey; bu yazıyı okuyan herkes görsün ve feyz alsın diye soruyorum... Asla başka bir frontosa ile aynı tankta bakılmayacaklar değil mi?
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2007 01:15
Balıklarınız hayırlı olsun İhsan bey. Erhan bey bana da getirtti. Fakat, benimkiler 2cm civarında olduğu için akvaryumun içinde zor seçiyorum kendilerini. Fotoğraflarını çekebileceğim kadar büyüdüklerinde bende forumda tanıtacağım.
aydın 2007-06-20 01:16:31
İnşallah ülkemizde çoğalırlar, o zaman balıkları değiştirerek sürekli aynı koloninin kendi içinde çiftleşmelerini ve yozlaşmalarını önleyebiliriz.
sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2007 01:25
Çok teşekkür ediyorum herkese savaş abi nazar boncuğum var akvaryumumda çekmedim resmini valla başka bir balıkta oymayı düşünmüyorum akvaryuma tolgasuren ben tek cins balık besleme taraftarıyım her zmn için bu işi öğrendiğim insanlarda bu fikirde
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2007 07:52
İhsan balıklar büyümüş ,yanlız yazan arkadaşlarımıza bir sorum olacak,bizim erkek diye nitelendirdiğimiz balık iki oldu ağzında yumurta varmış gibi hareketler yapıp duruyor.Bu mobalar hangi boyda yavru verirler acaba bilen arkadaşlarımız varmı?Aydın abi mutlu olduğunu burdan bile hissediyorum buna çok sevindim.Herkeze saygılarımla periakvaryum 2007-06-20 08:09:25
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2007 08:53
Erhan Bey benım bildiğim en az 2.5 yıl . Bu arada balıklarınızı hamsi ile besleyin . Kılcıklarını cıkartın ınce ınce kesın goreceksınız balıklarınız harıka renk alacaklar .
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2007 20:38
Teşekkür ederim ihsan bey.
aydın 2007-06-20 20:40:25
Erhan bey, gerçekten çok seviyorum kerataları. Çok küçük olmalarına rağmen renkleri çok güzel. Ayrıca yemleme konusunda hiç zorluk yaşamadım. Sanki yıllardır akvaryumdaydılar. Böyle güzel balıkları bizlere kazandırdığın için teşekkür ediyorum.