Blue Zaire Mobalarım
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2007 20:55
Maşallah çok güzeller, Allah nazardan saklasın, iyi günlerde besleyerek yavrularınada kavuşursunuz inşallah.
Saygılar,sağlıklı balıklar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2007 20:08
Dostum fevkalade balıkların var..Allah nazardan saklasın..Parayı verip daha iyisini(zenci moba birde kızılderili olan var bende inceledim kemik yapıları daha geniş)alan foruma koyar..Tabi bulabilirlerse
Saygılar
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2007 20:31
Çok doğru Uğur bey bende katılıyorum sözlerinize.Saygılarımla
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2007 22:43
[QUOTE=sera]Balıklar moba ama güzel degiller safkan birmobayla kıyasladım balıkların vucut hatlarından bile belli oluyor.[/QUOTE]
Gözlerinde problem olanlara ücretsiz doktor tavsiyesi verilir...
İhsan Bey balıklarınız ne olurlarsa olsunlar ( boğaz lüferiyle karadeniz hamsisi kırması bile olsalar ) harikalar...
Sağlıcakla kalın...
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2007 16:45
Bence İhsan beyin balıkları %100 moba. Boyları küçük olduğu için renkleri tam oturmamış.
lito 2007-07-05 09:35:40
Bende 18 adet damızlık moba ve 3 kapamba var. Mobalar 4 değişik Alman firmasının ve 3 taneside belgesiz. Aynı akvaryumda hepsi öyle bir karıştıki, hangi balık hangi firmanın ayıramıyorum açıkcası.Çünkü hepsi birbirinin aynısı. Sadece 3 kapamba var. Kapambalarda daha açık mavi olmalarından ve kafalarındaki noktaların daha büyük olmalarından ve kuyruklarının mobaya göre daha açık mavi ve daha büyük olmalarından vede alt kanatlarının daha uzun olmalarından ayrılıyor. Kapambalar mobaya göre daha fazla kafa yapıyorlar .Yalnız mobaların kafaları kapambalarında daha büyük ama daha az kafa yapıyorlar. Ayrıca Kapambaların siyah bantları mobalarınkinden daha geniş, dolayısıyla açık renk bantları daha dar. Birde mobalar kapambalardan daha sertler.
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2007 18:08
Önemli olan ''sevgidir''... Hayvan sevgisi, balık sevgisi, doğa sevgisi... Bu işi yarışa dönüştürmek, heves kırmaya dönüştürmek hiç hoş olmuyor ve nedense de hep moba başlıklarında bu yapılıyor.
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2007 18:10
[QUOTE=tolgasuren]Önemli olan ''sevgidir''... Hayvan sevgisi, balık sevgisi, doğa sevgisi... Bu işi yarışa dönüştürmek, heves kırmaya dönüştürmek hiç hoş olmuyor ve nedense de hep moba başlıklarında bu yapılıyor. [/QUOTE]
İşte budur, herkesin anlayışının bu yönde olması dileğiyle...