Büyüdü Keretalar (Mobalarım) sayfa 7 Birazda Yardım (S.8)
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 12:21
Yorum yazan herkese teşekkür ederim. Tecrübeli abilerimizden yardım isteyeceğim inşallah yardımcı olurlar cinsiyet ayrımında.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2011 12:55
Tam frontozaya göre bir akvaryum oturtmuşsunuz tebrik ederim inşallah yakında bunların yavrularınıda görürüz.
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2011 12:59
Maşallah Büyük bir sabırla beslemiş ve harika balıklara sahip olmuşsnuz darısı bizim başımıza...
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2011 01:22
Selcen Bey aradan bayağı bir zaman geçti Mobalarınız nasıl oldular.Merakta kaldık doğrusu.Yeni fotoları heyecanla bekliyoruz.
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2011 21:27
Herkese uzun bir aradan sonra merhaba. Ne yazıkki 3 aydır devam eden bir hastalığın pençesindeler. Yoğun çabalarım ve Musa abinin de desteği sayesinde iyileşme sürecine girmiş gözüküyorlar. Sadece gözlerinde puslanma kaldı. 15 gün önce başlayan bu puslanma bugunlerde biraz azaldı. Bu 3 ayda onları kaybetme endişesiyle çok çabaladım, çok da yıprandım. O yüzden forumla fazla ilgilenemedim.
Selcen&Ergün 2011-03-31 21:28:09
Hastalıklar kısmına yeni konu açtım. Bakarsanız ve yardımcı olursanız çok sevinirim. Lİnk aşağıda
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2011 22:11
Maaşallah. Balıklarınız ve akvaryumunuz çok güzel.Kapasite olarak tam bir frontosa akvaryumu.Eminim öyle bir tankta çabucak ve sağlıklı bir şekilde büyüyeceklerdir.
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 15:04
Masallah mobalar harika ısıklandırma da ne kullanıyosunuz cok merak ettim ben bir turlu kafamdakı ısıklandırmayı bulamadım saygılar...