Büyüdü Keretalar (Mobalarım) sayfa 7 Birazda Yardım (S.8)
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2010 14:49
Balıklarınız maşallah çok güzeller 1 yaşında olmalarına rağmen bazı balıklarınızın çene altığı morluğu belirmeye başlamış formları ve bantları oldukça güzel ama bana bazı balıklarınız biraz şişman gibi geldiler fazla yemleme yapıyorsanız biraz daha yemlemeyi azaltmanızı öneririm frontosa lar ın genel yapısında karınlar çöküktür sadece dişiler yumurta dökmeye yakın karınları düzleşir ve hafiften şişer balıklarınız yağlanır ise üremede sıkıntı olabilir. Ben sizin yerinizde olsam bu balıklardan 1 tane bile elden çıkarmam 2. 3. tankı kurarım ama satmam çok güzeller maşallah.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2010 20:35
Mehmet Bey teşekkür ederim. Ben de zaten satmayı hiçbir şekilde düşünmüyorum. Sadece ya sayılarını ikiye böleceğim ya da akvaryumu büyüteceğim. İnşallah dişi erkek oranı düzgün çıkar. Önerilerinizi dikkate alacağım. Sanırım haklısınız biraz fazla yemleme yapıyorum.
Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2010 21:17
Sevgili arkadaşlar merhaba. Mobalarımın gelişimlerini paylaşmaya devam ediyorum. Balıklar bana geleli aşağı yukarı bir sene oldu. Allah'a şükür hiçbir kayıp vermedim. Daha dün gibi aklım da bana küçücükken gelmeleri. Şimdi heybetli bir birer varlığa dönüştüler.(tabi bana göre) İnşallah yavrularını da görmek nasip olur. Sabrın sonu selamettir.
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2010 19:08
Maşallah çok güzel olmuşlar...
Oğulcan ererinçÇevrim Dışı
Özel Üye
[C]2,1,77734[/C] [B]10657,2[/B] [B]12356,3[/B]
İl: Manisa
Özel Üye
[C]2,1,77734[/C] [B]10657,2[/B] [B]12356,3[/B]
İl: Manisa
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2010 20:32
Tebrik ederim çok sağlıklı balıklarınız var allah yavrularınıda nasip eder inşallah.
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2010 20:58
Mükemmel görünüyorlar. 41 kere maşallah.
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2010 11:55
Yorum yazan herkese teşekkür ederim. İnşallah herkese daha güzelini nasip olur.
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2010 13:09
Maşallah nazar değmesin. Acaba neden siyah kum kullandınız? Daha cabuk renklerini otutturmak için mi?
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2010 17:53
Ferit Bey. Renkleri otursun diye kullanmadım tamamen zevk meselesi akvaryumun dışı kahverengi deri ile kaplı olduğu için siyah kum göze daha bir hoş geldi.