C. Frontosa Blue Zaire Moba ve Büyük Yanılgılar
Beğenenler: [T]194247,CalvusAntalya[/T][T]21540,mesagac[/T]
Teşekkür Edenler: [T]130567,Yunuscuuuu[/T][T]182571,anilagokay[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Beğenenler: [T]197415,egehankizilhan[/T]
Teşekkür Edenler: [T]197415,egehankizilhan[/T][T]125913,by__cg[/T]
Bilal bey çok güzel yazmış.Kitaptan alır bende yazarım ama yavru almak işi okadar kolay değil.Ankaraya gelirseniz inşallah gerçek mobayı görürsünüz.Benim balıklarımada saf değil demişti.Ama görünen köy kılavuz istemez.
Estağfurullah Veysel Bey kitaplardan alıp böyle bir paylaşım yapsam şuradan alıntıdır derim. Aslında sizinki bilmeden bana iltifat oldu :) Kitap gibi yazmışım demek.
Erkan Bey yazımı okudunuz ve balıklarınız hakkında şüpheye düştünüz sanırım. Satış ilanınızdaki balıklarınızın resmini bu başlık altına ekleyin de biraz yorum yazalım.
Erkan Bey . Büyük harfler ile yazdığınıza göre bana biraz kızdınız. Tartışma ( bilgilendirme ) konumuz frontosa balığı alt türü moba dır. "Bunlar böyledir ". " Şunlar şöyledir " gibi lafın bittiği yerde kişisel saldırılar yapmazsanız asgari bir müşterekte buluşabiliriz.Bunun sonucunda hepimiz ve tüm moba besleyenler karlı çıkar diye düşünüyorum.
Beni çok bilgilendirdiniz teşekkür ederim her zaman Ankaraya beklerim. Değerli bilgilerinizin devamı bekliyorum üstad.
İşte bu ya.ben koydum resimleri yapanlar yaptı yorumları.sizde koyun ne besliyosanız yapalım yorumları.ortada bişey yok sabaha kadar yaz babam yaz.mesaj yerine ulaştı.bekliyorum resimleri konuşmak kolay.emek veriyo para veriyo herkes.
İşte bu ya.ben koydum resimleri yapanlar yaptı yorumları.sizde koyun ne besliyosanız yapalım yorumları.ortada bişey yok sabaha kadar yaz babam yaz.mesaj yerine ulaştı.bekliyorum resimleri konuşmak kolay.emek veriyo para veriyo herkes.
[/QUOTE] Bu başlık altında yazmak istedim blue zaire moba besleyen tüm hobici arkadaşlararımız balıkların fotolarını ve akvaryum dekorlarını yavru alanlar var ise tecrübelerini paylaşır ise sevinirim en azından moba besleyecekler veya besleyenler bu açılan konu lardan bilgi sahibi olurlar.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir