Cüce Amerikan Dünyası
Aqua-botanic'te bir tür görmüştüm sahibi apisto değil panda o demişti. Halbuki çok benziyorlardı ve çok güzeldiler, aklıma takılmıştı şimdi araştırdım meğer panda cüce diye bir tür varmış.
Arayanı varsa aqua-botanicte çok güzel bir kaç adet var. Boyları 2-2.5 cm.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=ekullu]
Aqua-botanic'te bir tür görmüştüm sahibi apisto değil panda o demişti. Halbuki çok benziyorlardı ve çok güzeldiler, aklıma takılmıştı şimdi araştırdım meğer panda cüce diye bir tür varmış.
Arayanı varsa aqua-botanicte çok güzel bir kaç adet var. Boyları 2-2.5 cm.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Nijseni'yi bende almak istedim ama olmadı,hala aklımda maşallah erkek çok güzeldi.R/O bende yok,akvaryum büyük olunca su değerlerini ayarlamak kolay oluyor.Yaklaşık 280 lt.
Eğer derdin akvaryumsa o işi çözmek kolay. Yeter ki yavru alıp büyüt. İlk fırsatta konuşalım. Önümüzdeki aya da yavruları görelim.
[QUOTE=ekullu]Aqua-botanic'te bir tür görmüştüm sahibi apisto değil panda o demişti. Halbuki çok benziyorlardı ve çok güzeldiler, aklıma takılmıştı şimdi araştırdım meğer panda cüce diye bir tür varmış.
Arayanı varsa aqua-botanicte çok güzel bir kaç adet var. Boyları 2-2.5 cm.[/QUOTE]
Yıldırım'da 1E2D panda var ama onları satmıyor. Dişilerden birinin durumu da çok iyi değildi. Taşındıktan sonra show akvaryumunu kurana kadar onları normal bir akvaryumda tutuyor. Panda yani Nijsseni oldukları da doğrudur. Satma niyeti olmadığı için çok da heveslenmeyin. Diğer yandan, bir süre sonra ithalatla getirebileceğini de söyledi. Bekleyip görmek lazım.
Aslında tetra türleri yada benzeri balıklar olmadan beslenmez bile denebilir
Balığın stresini ve ürkekliğini alması için çevrede dolaşan balıkların olmasında büyük fayda var. Neon gibi küçük tetralarlada sorunsuz bakabilirsiniz. Bir tek çöpçü, vatoz gibi dip balıklarına dikkat edin. Bölge sürtüşmesine girebilirler.
Yumurta dizen ramirezi çiftim, dişi ve yumurtaları aşağıda görebilirsiniz.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/82011/Ramirezi%20%C7ift%20ve%20Yumurtalar%202.jpg[/IMG] [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/82011/Ramirezi%20%C7ift%20ve%20Yumurtalar.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/82011/Ramirezi%20Yumurtalar.jpg[/IMG][EDIT]Koksal Gurkan,2016-01-19 19:21:42[/EDIT]
Beğenenler: [T]186525,mirat[/T]
Cevabımı aldım mustafa abiye çok teşekkür ediyorum..
Sağlıklı balıklar...
Şunları görünce benim panduriniler aklıma geldi. Toplamda 8 tane vardı. Aralarında yumurta dizen 2 çift bile vardı. Maalesef su aniden bozulunca hepsi birden 1 günde gitti. Hiçbirini kurtaramamıştım.