Cüce Amerikan Dünyası
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Merhaba,
İbrahim Bey'de vardı sanırım. Bir sorun isterseniz..
http://www.akvaryum.com/Forum/guney_amerikan_eviyeni_fotograf_sayfa_4te_k594746.asp
Pandurinilerden yüzüm gülmemiş olabilir ama sağlam bir kakadu ailesi kuruyorum sanırım
Dişilerden dördünün maşallahı var.Küp tutmalar kurlaşmalar son bir haftadır başladı.Birinde ufak bir tüpçük belirdi.İlk denemeler başlıyacak gibi.
Beğenenler: [T]186525,mirat[/T]
Kakadudan söz açılmışken, ufak akvaryumda son dakikalarında diklenme haraketleri yapan erkek kakadumun fotografını çektim dün. Büyük akvaryumda ortadak kayboldukları için pek görme şansım olmadı şu ana kadar.
Büyük akvaryumlarda gerçekten ortadan kayboluyorlar.Ben de aynı sıkıntıyı çektim.Ne zaman ikinci erkeği aldım o gün iş değişti.Şimdi iki erkek sürekli didişiyor,yüzgeçlerini gerip gövde gösterisi yapıyorlar
Vize haftasından sonra akvaryumda değişiklikler yapmayı düşünüyorum.Discusları,red nose tetraları,corylerin hepsini elimden çıkartıcam.Kribensisleri ayırdım zaten.Tek tür kakadu kalacak.Belki sonradan bir tür cüce daha eklerim.Son ekleme ve kayıplarla 2 erkek 6 dişi kaldı.Yanlarına ayarlıyabilirsem balta balığı düşünüyorum.Akvaryum derin olduğundan üst kısımlar çok boş kalmasın diye.L144ler de büyüyene kadar kakaduların misafiri olacaklar.Bitkili akvaryumu bozup biyotopa çevirirken bir başlık açmıştım.Belki bu akvaryum için yeni bir başlık açarım
Bende Nannacara aldım. Daha doğrusu ibrahim bey hediye etmişti. Bir türlü eş tutturamadım gitti. Erkek çok istekli kur filan yapıyor ama dişi kaçınca o sıradan erkek bir anda dişiye saldırıyor hırpalıyor. Bazen görünce saldırıyor. Hoş balık ama agresif bu da benim tankın küçük olmasından kaynaklanıyor 50 litre var en az 100 lt ideal sanırım.
Çok şanslısınız, ben 2 dişi ile birlikte aldım. Birini öldürdü diğerini de ayırmak zorunda kaldım. Bugün araya cam çekicem alışana kadar durumları gözlemlicem.