Cyprichromis , Leptosoma Dünyası
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2011 00:10
Biraz fazla oldu fotoğraflar ama kusura bakmayın dayanamadım.Bu güzellikleri herkesin görüp özenmesini ve balğa eğilimi artırmak için saldım ortaya.Umarım beğenirler ve Leptosoma türlerini arayışa geçerler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2011 11:40
Recep abi Maşallahları var. Sağlıkla büyütmeni temenni ederim. Bende balıkları halen elimden çıkaramadım. Dişilerin taze suya alerjisi var.
2 Haftada 1 %20 su değişiyorum ya da eksileni tamamlıyorum,
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2011 11:48
Bir gün herkez Leptosomacı olacak.
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xl2ykx_leptosoma-jumbo-tricolor_animals[/VID]GÜVEN 2011-12-02 11:48:38
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xl2ykx_leptosoma-jumbo-tricolor_animals[/VID]
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xmbfo8_leptosoma-jumbo-trycolor-cyftleyme-seromonysy_animals[/VID]
Varmı böyle leptosoma dişisi
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2011 12:42
Dişi de çok güzel ama erkek müthiş.
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2011 16:49
Damızlık bir ekeğim olsa bende yavruya başlayacağım büyük ihtimal ama daha erkek ufak.Yetiştiriyoruz. :)
Harika görüntüler için tüm dostlara teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2011 00:10
Leptosoma'yı daha da gündemde tutmak için tüm Leptosoma besleyenlerden bu konuya eğilim göstermesini rica edeceğim.
Erkek Tricolor hızla büyüyor ve renkler oturmaya başladı.
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2011 01:28
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2011 09:03
[QUOTE=Tropheus_tanget ]
Arkadaşlar 10. sayfada Microlepidotus Kasai edinmeyi hedeflediğimden bahsetmiştim . Bilin bakalım ne oldu ? Evet azmin sonucu ile microlepidotus Kasai'lerime kavuştum . Şimdilik 4-5 cm arası boydalar ama hızlıca büyücekler inş. çünkü ; Çok çok oburlar ''Doyuramıyorum ! '' Sabırsızlıkla biraz serpilip renklenmelerini bekliyorum. 2 yakışıklı erkek ister istemez kesin olarak kendilerini elle veriyor , Şimdilik sergiledikleri fulu mat mavi renklerini ileri ki aylarda sarı lacivert olarak görmeyi umuyorum . Tam anlamı ile taraftar balığı Feneryumda satılsa kulüp gelirlerini zıplatır . Peder bey'de akvaryumu televizyonun karşısına taşıyalım Lig TV izletelim ki '' Erkenden renklensinler '' Teorisini üretti ve haklı olarak tezini savunuyor. Babamı hiç kırmayıp bununla ilgili bir çalışma yapıcam bende tabi Tahminim ve hislerime göre , ayrıca yaşanan kasai alametleride aynı yönde bu sene kupa Fenerbahçe'nin . Bize Yer SARI - Gök MAVİ ( Aziz Başkan'a itafla arzımız , Taraftara da aşkla hediyemiz olsun ) Amin
[/QUOTE]
Harika bir yaklaşım..Bende sırf renk tonları sarı-kırmızı ağırlıklı diye Kasangaların satışından vazgeçtim :)
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2011 10:44
[QUOTE=Oasis]
[QUOTE=Tropheus_tanget ]
Arkadaşlar 10. sayfada Microlepidotus Kasai edinmeyi hedeflediğimden bahsetmiştim . Bilin bakalım ne oldu ? Evet azmin sonucu ile microlepidotus Kasai'lerime kavuştum . Şimdilik 4-5 cm arası boydalar ama hızlıca büyücekler inş. çünkü ; Çok çok oburlar ''Doyuramıyorum ! '' Sabırsızlıkla biraz serpilip renklenmelerini bekliyorum. 2 yakışıklı erkek ister istemez kesin olarak kendilerini elle veriyor , Şimdilik sergiledikleri fulu mat mavi renklerini ileri ki aylarda sarı lacivert olarak görmeyi umuyorum . Tam anlamı ile taraftar balığı Feneryumda satılsa kulüp gelirlerini zıplatır . Peder bey'de akvaryumu televizyonun karşısına taşıyalım Lig TV izletelim ki '' Erkenden renklensinler '' Teorisini üretti ve haklı olarak tezini savunuyor. Babamı hiç kırmayıp bununla ilgili bir çalışma yapıcam bende tabi Tahminim ve hislerime göre , ayrıca yaşanan kasai alametleride aynı yönde bu sene kupa Fenerbahçe'nin . Bize Yer SARI - Gök MAVİ ( Aziz Başkan'a itafla arzımız , Taraftara da aşkla hediyemiz olsun ) Amin
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Tropheus_tanget 2011-12-19 11:12:25
Harika bir yaklaşım..Bende sırf renk tonları sarı-kırmızı ağırlıklı diye Kasangaların satışından vazgeçtim :)
Recep abi ; Beşiktaşlı arkadaşlarda Siyah - Beyaz renklerdeki melekler veya Duboisi yavruları ile idare ederler bence ama Trabzonlu arkadaşlar bi tek barbus tetraya kaldı . Bize her yer Barbus tetra misali
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2011 12:49
Evet bende yıllar sonra küçük bir grup F1 Leptosoma Jumbo Katete ile aranıza döndüm. Bendekiler şimdilik ufaklar o yüzden anaçların fotosunuda netten ekliyorum. Leptosoma gibisi yok.
scorpion26 2011-12-19 12:49:53
Benim ufaklıklar.
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2011 10:40
Tebrikler güzel bir tür edinmişsiniz. Yavrularını da görürsünüzinşallah. Dediğiniz gibi Leptosoma gibisi yok.