Devasa Boyutlarda(330*85*108h) Muhteşem Mikis ve haremi-yeni foto(60)
Boyut (cm):330*85*108h 19mm fırınlı cam
Kapasite (litre): Kapasite 3019 lt+468LT sump
Canlılar: 1 erkek 7 dişi frontosa blue zaire moba
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Bu akvaryumda nedense çok uzun süre kalan bir balık olmadı...hem boyutları...hem müdahele etmekteki zorluklar...gibi nedenlerden tekrar mobaya temelli geçmeye karar verdeim..daha önce hakan ayatalay beyde bulunan ve ondayken yarışmalarda birincilik almış uzaktanda keşke bu balık bende olsa diye hayalini kurduğum mikis adıyla nam yapmış erkek ve kolonisini almak bana nasip oldu..henüz elime geçmediler fakat nasipolursa bir hafta on gün içerisinde kavuşacağım..ben yinede birkaç fotoğrafını sizlerle paylaşıp şimdiden yorumlarınızı duymak istedim..herkese keyifli ve de sağlıklı hobiler...
Teşekkür Edenler: [T]232530,mehmetnurimutlu4[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hayırlı olsun Cevdet bey harika bir akvaryum olucağına eminim yanlız bu akvaryumu nereye koyucağınızı ve zeminin sıkıntı oluşturup oluşturmayacağını merak ettim. Takipçisi olucam konunun ve sabırsızlıkla bekliyorum saygılarımla...
Şimdiden Hayırlı olsun :) bir çok insanın hayali olan büyük tanklar arasında sizde böyle bir ahyali gerçekleştirmeniz güzel.
[QUOTE=luna06]Gerçeğini görmedikten sonra inandırıcı gelmiyor bana bu konular.Açıkcası 2 mt üstü akvaryum görmedim ben daha koca Ankara'da.[/QUOTE]
Antalya'ya buyrun :)
http://www.akvaryum.com/Forum/230_x_70_x_70_tropheus_yeni_resim_ve_video_eklendi_k482814.asp
[QUOTE=luna06]Bende bişey demedim ki siz yapmışsınız koymuşsunuz resmi.Benim demek istediğim bitmiş hali olsun.Ama samimi olarak ben Ankara'da 2 mt üstü akvaryum görmedim.[/QUOTE]
bişey dediğiniz diye demedim zaten :) yanlış anlamayın. Ama arkadaşlarımın 2 mt veya üstü hayali var yaptıracak durumlarıda var ama ev şartları buna izin vermiyor. ya yer yada konum sıkıntısı yaşanıyor. kirada yaşayanların durumuda başka zaten.
Bitmiş halinide dediğiniz gibi görmek isteriz. Ama böyle bir adımdan sonrası devamıda gelecektir, muhakkak diye düşünüyorum.
[QUOTE=BurakYILDIRIM]
[QUOTE=luna06]Bende bişey demedim ki siz yapmışsınız koymuşsunuz resmi.Benim demek istediğim bitmiş hali olsun.Ama samimi olarak ben Ankara'da 2 mt üstü akvaryum görmedim.[/QUOTE]
bişey dediğiniz diye demedim zaten :) yanlış anlamayın.
Ankarada arkadaşlarımın 2 mt veya üstü hayali var yaptıracak durumlarıda var ama ev şartları buna izin vermiyor. ya yer yada konum sıkıntısı yaşanıyor. kirada yaşayanların durumuda başka zaten.
Bitmiş halinide dediğiniz gibi görmek isteriz. Ama böyle bir adımdan sonrası devamıda gelecektir, muhakkak diye düşünüyorum.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir