Devasa Boyutlarda(330*85*108h) Muhteşem Mikis ve haremi-yeni foto(60)
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2013 11:15
Maşallah balıklar ve düzen on numara olmuş .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2013 12:01
Cevdet bey MAŞALLAH.Akvaryum hak ettigi balıkları bulmuş.O devasa akvaryuma moba yakışırdı.Umuyorumki herşey güzel olacak.Bolca yavrulu fotograflar bekliyoruz.Saygılarımla..
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 08:08
Yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum..bu arada bir dişiden kafa kuyruk çıkmış halde 16 adet yumurta almıştım..6 adedi mantarlaştı geriye kalan 10 adedi yaklaşık on gündür kuluçka makinasında yavru olma yolunda hızla ilerliyorlar..foroğraf ve video için onların tamamen keselerinden kurtulmalarını bekliyorum..
cevdet047c 2013-01-09 08:09:05
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 14:51
Cevdet bey 41 kere maşallah. Allah nazarlardan saklasın erkek balığınıza hayran kaldım. Resmen ben buradayım diyor. İnşallah kalan yavrularınızı sağ salim büyütebilirsiniz. Gerçekten tankınız olsun balıklarınız olsun insanı kendine hayran bırakıyor. Sizi canı gönülden tebrik ediyor sağlıkla beslemenizi temenni ediyorum.
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 16:17
[QUOTE=ismailnese]Cevdet bey 41 kere maşallah. Allah nazarlardan saklasın erkek balığınıza hayran kaldım. Resmen ben buradayım diyor. İnşallah kalan yavrularınızı sağ salim büyütebilirsiniz. Gerçekten tankınız olsun balıklarınız olsun insanı kendine hayran bırakıyor. Sizi canı gönülden tebrik ediyor sağlıkla beslemenizi temenni ediyorum.
[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim ismail bey..çok daha güzelleri sizin olsun..
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 19:37
[QUOTE=cevdet047c]
Yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum..bu arada bir dişiden kafa kuyruk çıkmış halde 16 adet yumurta almıştım..6 adedi mantarlaştı geriye kalan 10 adedi yaklaşık on gündür kuluçka makinasında yavru olma yolunda hızla ilerliyorlar..foroğraf ve video için onların tamamen keselerinden kurtulmalarını bekliyorum..
[/QUOTE]
Cevdet bey tebrik ediyorum sizi Allah nazarlardan esirgesib.inşalla daha cok yavru olur dolup taşar akvaryumunluz selamar kayseriden
_erkan_ 2013-01-10 22:36:28
Cevdet bey tebrik ediyorum sizi Allah nazarlardan esirgesib.inşalla daha cok yavru olur dolup taşar akvaryumunluz selamar kayseriden
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2013 08:18
Maşallah. Ama yine de video.
Bülent ÖNER 2013-01-13 00:55:16
Duboisileri de istiyoruz.
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2013 12:21
Maşallah çok güzel balıklar ve çok büyük bir akvaryum.
Acaba 108 cm yükseklik gerekli miydi, yani balıklar hep dipte dolaşıyor da?