Dip Çekimi Beceremedim
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2025 10:58
Merhabalar,
Akvaryumu kuralı 15 gün oldu dip çekim yapmak için petshop dan horum ve pompa gibi bir şey aldım,
Ama istediğim gibi su boşaltımı yapmadı sürekli pompalamak zorunda kaldım oda güzel bi şekilde dip çekimi yapmadı,
Nasıl su akışını sağlarım bu pompadan yardımcı olarbilirmisiniz,
Akvaryumu kuralı 15 gün oldu dip çekim yapmak için petshop dan horum ve pompa gibi bir şey aldım,
Ama istediğim gibi su boşaltımı yapmadı sürekli pompalamak zorunda kaldım oda güzel bi şekilde dip çekimi yapmadı,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2025 11:09
Eğer akvaryum ve boşalttığın yer arasında yükseklik farkı varsa akış başladıktan sonra devam edecektir. Bir sebepte bitki yada pislikler ile aparatın tıkanması. Yoksa çalışmaması için bir sebep yok.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2025 11:18
Akvaryum ile kovanın arasında yaklaşık 70cm Yükseklik var bitkilerin de takmıyor takmıyor anlamadım bende ucundaki aparatı sökünce su akışı oluyor ama aparatı takınca akmıyor
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2025 11:41
[QUOTE=Huqqaa]Merhabalar,
[/QUOTE]
muhtemelen ya birleştirme yerlerinden hava alıyordur ya da ufak bir delik falan vardır oradan hava alıyordur. Hava almadığı sürece yüksekli farkı da olunca akıntıyı otomatik sağlaması lazım
[/QUOTE]
muhtemelen ya birleştirme yerlerinden hava alıyordur ya da ufak bir delik falan vardır oradan hava alıyordur. Hava almadığı sürece yüksekli farkı da olunca akıntıyı otomatik sağlaması lazım
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2025 12:51
Pompa hortuma ters yönde takılmıştır.
[EDIT]TuRKeR,2025-02-18 12:51:23[/EDIT]
[QUOTE=TuRKeR]Pompa hortuma ters yönde takılmıştır.
[/QUOTE]
Ya da sen komple ters tutuyorsundur.
[EDIT]TuRKeR,2025-02-18 12:51:23[/EDIT]
[QUOTE=TuRKeR]Pompa hortuma ters yönde takılmıştır.
[/QUOTE]
Ya da sen komple ters tutuyorsundur.
Beğenenler: [T]179691,Ayberk1634[/T]
+1: [T]179691,Ayberk1634[/T]