Discus Akvaryumlarında kum kullanılması
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Herkesin yoğurt yiğişi var elbette.Kimi bende dahil kumun üzerinde yosun,tortu,dışkı görmek istemez kimi tam tersi için uğraşır
[/QUOTE] Önemli olan doğal olanı yakalamak.Doğadaki gibi bir akvaryum yaratmak.Yumuşakçaların ve bitkinin olmadığı bir göl bilmiyorum.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tetra diskus, Sebzeler, meyveler gayette yeterli oluyor. Keza tetradiskusu yabana atmayın. Büyümesi gereken hızda, renkte ve formda büyütür.
Saygılarımla.
Herkesin yoğurt yiğişi var elbette.Kimi bende dahil kumun üzerinde yosun,tortu,dışkı görmek istemez kimi tam tersi için uğraşır
[/QUOTE] Önemli olan doğal olanı yakalamak.Doğadaki gibi bir akvaryum yaratmak.Yumuşakçaların ve bitkinin olmadığı bir göl bilmiyorum.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tetra diskus, Sebzeler, meyveler gayette yeterli oluyor. Keza tetradiskusu yabana atmayın. Büyümesi gereken hızda, renkte ve formda büyütür.
Saygılarımla.
[/QUOTE] Tetra diskus hiç kulanmadım ama tavsiyeniz üzerine alacağım ve diğer uygulamalarıda deneyeceğim
Cama cam konusunda, bu başlıkta ve nicesinde bunun nedenlerini irdeledik.
Kum, doğru dekor, doğru beslenme ve olması gereken hacimde olması gerektiği kadar balık.
Bu şartları yerine getirdiğinizde form yakalayamama gibi bir ihtimali yok. Keza ben daha form yakalatmamayı beceremedim.
Saygılarımla.
Konu midas ise kesinlikle her koşuldan daha zorlayıcı bir koşul var. O da malesef saf midas yok. Safını bulduğunuzda, diğer şartlarıda yerine getirirseniz sonucu görürsünüz
A.S : Granül yemle yapıyorum. Dondurulmuş yemleri kullanmıyorum. Balıkların yemlemesi de çok önemli ; yavrular günde 6 kez , yetişkinler 3 kez yemleniyor.
O.K: Kendi yapımınız olan mama kullanmıyor musunuz ?
A.S: Hayır. Zaten granül yemde balığın ihtiyacı olan bütün proteinler mevcut. Dondurulmuş hiçbir şey vermiyorum.
discusclubtr.com dan alıntıdır.Saygılar...Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir