Elma Salyangozları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2021 12:25
Benim elma da aldığım gün kabuğundan çıkmamıştı sabah bir baktım akvaryumdaki yosunlardan eser kalmamış gece vardiyalı benimki.[:)]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2023 20:19
Elma salyangozu karides yavrusu yermi
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2023 20:37
Once karidea tankina 3 tane koydum yosunlar yerine monte carlolari yediler soktuler.
Alt sumpta bitki var diye isik veriyorun yosun oluyor, oraya 12 tabe koydum yosuna ellemiyorlar yemyesil... bozulan kucuk tankta yosun olustu bari bunlari yesinler diye 3 tanesini ekledim, parvulayi söktüler, monte carloyu söktüler ve yosunlara ellemediler...
Bendeki 12 tanenin mi turu bozuk anlamadim ama yosun falan yemiyorlar 😄😁😆 bitkiler bitince heralde yem vermeye baslamam gerekecek...[EDIT]Mrthty,2023-10-17 20:38:34[/EDIT]
Alt sumpta bitki var diye isik veriyorun yosun oluyor, oraya 12 tabe koydum yosuna ellemiyorlar yemyesil... bozulan kucuk tankta yosun olustu bari bunlari yesinler diye 3 tanesini ekledim, parvulayi söktüler, monte carloyu söktüler ve yosunlara ellemediler...
Bendeki 12 tanenin mi turu bozuk anlamadim ama yosun falan yemiyorlar 😄😁😆 bitkiler bitince heralde yem vermeye baslamam gerekecek...[EDIT]Mrthty,2023-10-17 20:38:34[/EDIT]