Emrah07 's Tropheus World ( İlangi yellow syf 4 )
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2014 09:46
[QUOTE=Averroes]
[QUOTE=ersin07]Kardeşim her zaman herşeyin en iyisine layıksın kişiliğin ve karakterinin güzelliği balıklarınıda yansıyor. Başarılarının devamı dileği ile sağlıklı günler dilerim.[/QUOTE]
[QUOTE=a.kaan]Balıklar çok formda ve çok güzel ,ırkının iyisi oldukları her hallerinden belli. Maşaallah
[/QUOTE]
Çağdaş ÖZDOĞAN 2014-03-25 14:44:48
Emrah maşallah harika ilangilerin. Allah nazar değmesin.
[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim kardeşim. İyi biliyorsunki bu balıklar için ne yollar çektim:D
[QUOTE=ersin07]Kardeşim her zaman herşeyin en iyisine layıksın kişiliğin ve karakterinin güzelliği balıklarınıda yansıyor. Başarılarının devamı dileği ile sağlıklı günler dilerim.[/QUOTE]
Ersin abi çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Beni fazlasıyla gururlandırdın tekrardan çok teşekkür ederim.
[QUOTE=a.kaan]Balıklar çok formda ve çok güzel ,ırkının iyisi oldukları her hallerinden belli. Maşaallah
[/QUOTE]
Ahmet bey çok teşekkür ederim daha iyisi sana nasip olur inşaAllah.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2014 15:48
Emrah bey tebrikler. Allah nazarlardan saklasın hem Mpimbwe hemde İlangiler çok sağlıklı görünüyor. Umarım her zaman böyle devam ederler...
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2014 16:33
Valla bu foruma şu an biri üye olsa Tropheus akvaryumu kurar. Bir türü bu kadar güzel ve kıskandırıcı paylaşan başka bir ülke yoktur. Canlı doğuran full karma yapmak üzereydim. Şuan buradan tropheus inceliyorum. Balıklarınız cidden güzel sağlıklı balıklar. Bülent ÖNER 2014-03-26 20:10:55
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2014 14:39
Emrah bey en güzel balıkları yine seçmişsiniz.Bol bol yavru alırsınız inşaallah.Bir iki sefer telefonda görüştük ama yüz yüze tanışmak nasip olmadı en kısa zamanda oda olur inşallah Ispartadan selamlar.