ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
admire01
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
60
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
26 Aralık 2017 00:12
Toplam Mesaj:
1154 [0.24 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
umut aruv
Doğum Tarihi:
15 Ekim 1979
İl:
Adana
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
SON 10 MESAJI
Filtrede yeni meteryal karsinizda Diatomit resim9
Merhaba 5 yıldır kullanıyorum eriyip tükenen bir şey değil özel bir test yapmadım salınım yaptıgına dair gözle görülür derecede bir salınımı yok bunu söyleyebilirim lakin salınım yapıyorsa dahi bir zararı nı görmedim beş yıldır.
Merhaba 5 yıldır kullanıyorum eriyip tükenen bir şey değil özel bir test yapmadım salınım yaptıgına dair gözle görülür derecede bir salınımı yok bunu söyleyebilirim lakin salınım yapıyorsa dahi bir zararı nı görmedim beş yıldır.
Konunun sahibi olarak herkeze öncelikle merhabalar diyorum. Arkadaşlar konuyu açalı hemen hemen 5 yıl olacak. Uzun zamandır siteye girmiyordum öncelikle eski dostlar hala buradadır diyerek açıklamada bulunup konuyla ilgilide yorum yapacağım. Bu konuyu açtığımda Türkiyede yaşıyordum hayat zamanla insanlara malum başka kapılar ve başka imkanlar suna biliyor bu sebeple artık almanyada yaşıyorum akvaryum hobisine yaklaşık bir yıl ara vermiştim şuan almanyada hobiye devam etmekteyim eski dostlara bu kısa bilgiyi geçmek istedim. Şimdi konumuza dönecek olursak bütün mesajları tekrardan okudum bir çok olumlu olumsuz yorum var. Konuyu ilk açtığım dönemdede malesef atlayarak mesajları okuma sıkıntısı vardı kimi arkadaşlarda malum konu 55 sayfaya ulaşmış tümünü okumak sıkıcı olabilir ama unutulmamalıki atlanarak yapılan işlemlerde performansda eksi ye götürecektir. Şimdi konuyu okuyupda yorum yapan arkadaşları tenzi ederek onların sorularına genel anlamda güncelleme yapayım. İlk öncelikle şunu belirtmek isterimki konuyu açtığım 5 yıl öncede üstüne basarak şunu söylemiştim hiç bir tank aynı standartta değil olamazda zaten. Örnek le anlatacak olursak tank kapasitesi, filtre gücü, filtre adedi,balık boyutu,balık yükü,bitkili,bitkisiz,yem kalitesi yemleme sıklığı filtre dizilimi gibi bir çok hepimizde aynı olmayan tanklar mevcut üstad arkadaşlar bilirki
Bu farklar süreye yansır olumlu anlamda süre kısalada bilir uzayada bilir küçük tanlklarda biyolojik düzeni korumak zor iken büyük tanklarda bu iş dahada kolaylaşır biyolojik döngüyü korumak bence tankların ana kuralıdır. Konuyu ilk açtığım tarihde ilk satırlarımda böyle birşeyin araştırmasına girme sebebimi anlatmıştım şimdi almanyada elimin altında bir çok uygun meteryal olmasına karşın hala diatomiti kullanmaktayım ve hatta almanyada bir çok hobiciyede bunu öğrettim ve deneyip bir çoğu memnun kaldı ve şaşırdılar bununla ilgili tanklarında başarı elde edemeyenler veya fark göremeyenlerin öncelikle y konunun başında bahsettiğim gibi filtre dizilişlerini tank boyutlarını yukarda da örneklediğim gibi detaylarını bilip yorum yapmama yada öneride bulunmama fayda sağlıyacaktır. Yada benim konumun başında bahsettiğim tank örneğimi kendilerine klavuz alacaklardır. Böyle şartların değişken olduğu bir hobide başarı elde etmek kısa veya uzun zaman alacağı aşikardır bir çok negatif yöne götüren etkenler varsa bu muhakkak tank düzeninizle sisteminizle alakalıdır arkadaşlar bunu unutmayalım. Zeolit konusuna gelirsek bunun ilgili yorumlar okudum ve katılıyorum bundan 6-7 yıl öncede zeolit ortalıkda kol gezip insanların peynir ekmek gibi aldığı dönemdede bir çoğumuz bunun kansorejen olduğunu söylüyorduk özellikle tozu solunması çok tehlikeli ama malesef bir çok acemi hobici arkadaşımız inanmayıp kullanmaya devam ediyordu ayrıca aktif karbon gibi kim ne derse desin kesinlikle bir doyum noktası var o dönem kimisi aksini savunuyordu ama inanınki doyum noktasına ulaştığı zaman tüm tuttuğu partikülleri nitriti nitratı bilumum şeyi geri kusacaktır bu tarz absorben maddelerin bir doyum noktası ve süresi var. Diatomite tekrar gelirsek ülkemizin yer altı zenginliklerinden bir lutuf aslında bir çok alanda kullanılıyor bir sakıncasıda tespit edilmedi. Tamamen organik diyebilirim arkadaşlar. Şimdi bir kaç özel mesajda yazmışsınız bana eminim konu hortladığı için daha fazla mesajda gelecektir bir kısmınıd cevaplamak istiyorum şuan bir arkadaşımız şu marka bu markada olurmu demiş ben artık marka telafuz etmek istemiyorum konunun içinde belirtmiştim üzerine konuşmayacağım çünkü farklıda algılanabiliyor bununla ilgili bir güncelleme daha yapayım benim bir ticari çıkarım vs. Olsaydı bunun patentini alır paketler başka şekilde petshoplara pazarlardım ne kedi kumu olarak zikredilirdi nede burada parmak çürütürdük bir çok kişide emin olun bunu niye yapmadım diyede kızdı ama desiğim gibi hobiciyiz hobiye katkı diye buradayız. Berraklık konusuna gelirsek doğru işleyen düzgün yemlemesi ve doğru filtrasyona sahip balık yükünün tankla orantılı olan akvaryumlarda berraklığı ditomitle elde etmemeniz için bir sebep yok buna rağmen başarı elde edemeyen arkadaşlar yazmak isterse lütfen ilk önce örnekde sıraladığım detayları belirtsin. Tüm eski ve yeni dostlara tekrardan merhaba.
Konunun sahibi olarak herkeze öncelikle merhabalar diyorum. Arkadaşlar konuyu açalı hemen hemen 5 yıl olacak. Uzun zamandır siteye girmiyordum öncelikle eski dostlar hala buradadır diyerek açıklamada bulunup konuyla ilgilide yorum yapacağım. Bu konuyu açtığımda Türkiyede yaşıyordum hayat zamanla insanlara malum başka kapılar ve başka imkanlar suna biliyor bu sebeple artık almanyada yaşıyorum akvaryum hobisine yaklaşık bir yıl ara vermiştim şuan almanyada hobiye devam etmekteyim eski dostlara bu kısa bilgiyi geçmek istedim. Şimdi konumuza dönecek olursak bütün mesajları tekrardan okudum bir çok olumlu olumsuz yorum var. Konuyu ilk açtığım dönemdede malesef atlayarak mesajları okuma sıkıntısı vardı kimi arkadaşlarda malum konu 55 sayfaya ulaşmış tümünü okumak sıkıcı olabilir ama unutulmamalıki atlanarak yapılan işlemlerde performansda eksi ye götürecektir. Şimdi konuyu okuyupda yorum yapan arkadaşları tenzi ederek onların sorularına genel anlamda güncelleme yapayım. İlk öncelikle şunu belirtmek isterimki konuyu açtığım 5 yıl öncede üstüne basarak şunu söylemiştim hiç bir tank aynı standartta değil olamazda zaten. Örnek le anlatacak olursak tank kapasitesi, filtre gücü, filtre adedi,balık boyutu,balık yükü,bitkili,bitkisiz,yem kalitesi yemleme sıklığı filtre dizilimi gibi bir çok hepimizde aynı olmayan tanklar mevcut üstad arkadaşlar bilirki
Bu farklar süreye yansır olumlu anlamda süre kısalada bilir uzayada bilir küçük tanlklarda biyolojik düzeni korumak zor iken büyük tanklarda bu iş dahada kolaylaşır biyolojik döngüyü korumak bence tankların ana kuralıdır. Konuyu ilk açtığım tarihde ilk satırlarımda böyle birşeyin araştırmasına girme sebebimi anlatmıştım şimdi almanyada elimin altında bir çok uygun meteryal olmasına karşın hala diatomiti kullanmaktayım ve hatta almanyada bir çok hobiciyede bunu öğrettim ve deneyip bir çoğu memnun kaldı ve şaşırdılar bununla ilgili tanklarında başarı elde edemeyenler veya fark göremeyenlerin öncelikle y konunun başında bahsettiğim gibi filtre dizilişlerini tank boyutlarını yukarda da örneklediğim gibi detaylarını bilip yorum yapmama yada öneride bulunmama fayda sağlıyacaktır. Yada benim konumun başında bahsettiğim tank örneğimi kendilerine klavuz alacaklardır. Böyle şartların değişken olduğu bir hobide başarı elde etmek kısa veya uzun zaman alacağı aşikardır bir çok negatif yöne götüren etkenler varsa bu muhakkak tank düzeninizle sisteminizle alakalıdır arkadaşlar bunu unutmayalım. Zeolit konusuna gelirsek bunun ilgili yorumlar okudum ve katılıyorum bundan 6-7 yıl öncede zeolit ortalıkda kol gezip insanların peynir ekmek gibi aldığı dönemdede bir çoğumuz bunun kansorejen olduğunu söylüyorduk özellikle tozu solunması çok tehlikeli ama malesef bir çok acemi hobici arkadaşımız inanmayıp kullanmaya devam ediyordu ayrıca aktif karbon gibi kim ne derse desin kesinlikle bir doyum noktası var o dönem kimisi aksini savunuyordu ama inanınki doyum noktasına ulaştığı zaman tüm tuttuğu partikülleri nitriti nitratı bilumum şeyi geri kusacaktır bu tarz absorben maddelerin bir doyum noktası ve süresi var. Diatomite tekrar gelirsek ülkemizin yer altı zenginliklerinden bir lutuf aslında bir çok alanda kullanılıyor bir sakıncasıda tespit edilmedi. Tamamen organik diyebilirim arkadaşlar. Şimdi bir kaç özel mesajda yazmışsınız bana eminim konu hortladığı için daha fazla mesajda gelecektir bir kısmınıd cevaplamak istiyorum şuan bir arkadaşımız şu marka bu markada olurmu demiş ben artık marka telafuz etmek istemiyorum konunun içinde belirtmiştim üzerine konuşmayacağım çünkü farklıda algılanabiliyor bununla ilgili bir güncelleme daha yapayım benim bir ticari çıkarım vs. Olsaydı bunun patentini alır paketler başka şekilde petshoplara pazarlardım ne kedi kumu olarak zikredilirdi nede burada parmak çürütürdük bir çok kişide emin olun bunu niye yapmadım diyede kızdı ama desiğim gibi hobiciyiz hobiye katkı diye buradayız. Berraklık konusuna gelirsek doğru işleyen düzgün yemlemesi ve doğru filtrasyona sahip balık yükünün tankla orantılı olan akvaryumlarda berraklığı ditomitle elde etmemeniz için bir sebep yok buna rağmen başarı elde edemeyen arkadaşlar yazmak isterse lütfen ilk önce örnekde sıraladığım detayları belirtsin. Tüm eski ve yeni dostlara tekrardan merhaba.
Kadife Cicegi ve sari pigment
Hiçbir etkisi yok su değerlerine yeşile dönmesi normal pigment kaybı olmuyor elma nasıl kahveringileşir öle birşey buda sorun olmaz.
Hiçbir etkisi yok su değerlerine yeşile dönmesi normal pigment kaybı olmuyor elma nasıl kahveringileşir öle birşey buda sorun olmaz.
Arkadaşlar kiminde az fayda kiminde çok fayda görme sebepleriniz bir çok etkenle alakalı tank büyüklüpünüzden tutunda yemleme balık yükünüze filtre dizilimi ve malzemeler ayrıca debiye kadar etkenler sıralanıt gider ben çarli marka kullandım sonra madenden arkadaşdan aldığımda dahada iyi sonuçlar aldım karar sizin elbet ayrıca biyolojik faydasıda elbette var gözenekli yapıda olması bunu sağlıyor illaki.
Arkadaşlar kiminde az fayda kiminde çok fayda görme sebepleriniz bir çok etkenle alakalı tank büyüklüpünüzden tutunda yemleme balık yükünüze filtre dizilimi ve malzemeler ayrıca debiye kadar etkenler sıralanıt gider ben çarli marka kullandım sonra madenden arkadaşdan aldığımda dahada iyi sonuçlar aldım karar sizin elbet ayrıca biyolojik faydasıda elbette var gözenekli yapıda olması bunu sağlıyor illaki.
Tanganikaya strafor fon yapımım resim eklendi
Teşekürler girintiler çıkıntılar kahve tonlar diğer tonlar hepsi var size evet açık renk gözüküyo sebebi ışık sisteminden kaynaklı fiğer önerilerinizde olabilirdi doğru ama füşğnmediğimden değil abartıya kaçırıp iri çıkıntılar yapmak.istemedim hacimde önemli ayrıca balıkların yüzme alanıda önemli benim için sebebim bunlar benim için temizlik konusu sıkıntı yaşamadım henüz illaki olacaktır ama dediğiniz gibi giderikmeyecek sorun değil teşekkürler öneri ve beğenileriniz için kapım herzaman açık buyrun.
Teşekürler girintiler çıkıntılar kahve tonlar diğer tonlar hepsi var size evet açık renk gözüküyo sebebi ışık sisteminden kaynaklı fiğer önerilerinizde olabilirdi doğru ama füşğnmediğimden değil abartıya kaçırıp iri çıkıntılar yapmak.istemedim hacimde önemli ayrıca balıkların yüzme alanıda önemli benim için sebebim bunlar benim için temizlik konusu sıkıntı yaşamadım henüz illaki olacaktır ama dediğiniz gibi giderikmeyecek sorun değil teşekkürler öneri ve beğenileriniz için kapım herzaman açık buyrun.
Merhaba biraz geç cevaplıyorum öncelikle kıvrımları strafor üzerinde tek tek yaptım maket bıçağı ile aklınıza hayalinize göre emin olun şekil verebilirsiniz. Derz üzerinde şekillendirme yapmafım zaten derz straforun şeklini alıyor. Ben 5 kat derz sürdüm veya biraz daha fazla en uygunu bu şekilde oldu ve çok sağlam oldu kullandığım derz fugopol 2900 antibakteriyel zaten bunu içme su depolarında ve havuzlarda kullanıyorlar. Renk konusu ana renklerim kahveringi siyah yeşil ve sarı bu renkllerden istediğiniz gölgelendirmeyi yapabilirsiniz farklı renkler verebilirsiniz trk yapmanız gereken sabır acele etmeyin hayal gücünüze bırakın. Kullandığım boyalar filli ve polisan su bazlı ikisşnden bir markayı seçebilirsiniz filli boyada renk tüpleri ufak ve uygun fiyatlı. İyi çalışmalar teşekkürler.
Merhaba biraz geç cevaplıyorum öncelikle kıvrımları strafor üzerinde tek tek yaptım maket bıçağı ile aklınıza hayalinize göre emin olun şekil verebilirsiniz. Derz üzerinde şekillendirme yapmafım zaten derz straforun şeklini alıyor. Ben 5 kat derz sürdüm veya biraz daha fazla en uygunu bu şekilde oldu ve çok sağlam oldu kullandığım derz fugopol 2900 antibakteriyel zaten bunu içme su depolarında ve havuzlarda kullanıyorlar. Renk konusu ana renklerim kahveringi siyah yeşil ve sarı bu renkllerden istediğiniz gölgelendirmeyi yapabilirsiniz farklı renkler verebilirsiniz trk yapmanız gereken sabır acele etmeyin hayal gücünüze bırakın. Kullandığım boyalar filli ve polisan su bazlı ikisşnden bir markayı seçebilirsiniz filli boyada renk tüpleri ufak ve uygun fiyatlı. İyi çalışmalar teşekkürler.
Arkadaşlar diatomit düzgün bir kombinede yani dizlimde çok etkili olur yukardaki arkadaşın olayıda buna bir örnek doğru sıralama fazla sepet sayısı ve uygun meteryal.
Arkadaşlar diatomit düzgün bir kombinede yani dizlimde çok etkili olur yukardaki arkadaşın olayıda buna bir örnek doğru sıralama fazla sepet sayısı ve uygun meteryal.
Ben videoyu çalıştıramadığım için anlayamadım nedir duymak istediğiniz şey. Video bende çalışmıyoda.
Ben videoyu çalıştıramadığım için anlayamadım nedir duymak istediğiniz şey. Video bende çalışmıyoda.
Gökhan hocam bizim mantıkda önce suyu berraklaştırma çabası yok biz oturmuş sistem üzerinden ilerliyoruz. Ama bunca sayfa bir konuda illaki yeni kurulumda diatomit kullananlar var deneyip yorum yapanlar var lakin amaç kirlenmeyi önleyici yardımcı ürün anlamında paylaşımımız. Benim sıralamamda suyun ilk girdiği yönden başlayarak biobal ceramic, biyolojik sünger ve diğer filtre malzemeleri şeklinde sıralanıyor yani ben hiç bir zaman kaba pislikler için önce biyolojik sünger değil önce ceramic biobal gurubunu kullanıyorum biyolojik sünger önce kullanırsa ceramic görevini yapamaz devamında diatomit kullanıyorum. Arkadaşlar konunun ilk başlarında yazdım diatomit kullanımı sepet sayınıza balık yükünüze göre değişir ben 4 sepetli filtrelerde genelde 3 ve 4 sepetlere öneriyorum diatomiti yani suyun akvaryuma dönen yakın sepetlerine.
Daha doğrusu filtre özelliğinize göre fiatoöitin sepet yönleri değişebilir kısacası suyun ilk girdiği sepetten sonrakileri diatomit eklenmeli diyelim.
Gökhan hocam bizim mantıkda önce suyu berraklaştırma çabası yok biz oturmuş sistem üzerinden ilerliyoruz. Ama bunca sayfa bir konuda illaki yeni kurulumda diatomit kullananlar var deneyip yorum yapanlar var lakin amaç kirlenmeyi önleyici yardımcı ürün anlamında paylaşımımız. Benim sıralamamda suyun ilk girdiği yönden başlayarak biobal ceramic, biyolojik sünger ve diğer filtre malzemeleri şeklinde sıralanıyor yani ben hiç bir zaman kaba pislikler için önce biyolojik sünger değil önce ceramic biobal gurubunu kullanıyorum biyolojik sünger önce kullanırsa ceramic görevini yapamaz devamında diatomit kullanıyorum. Arkadaşlar konunun ilk başlarında yazdım diatomit kullanımı sepet sayınıza balık yükünüze göre değişir ben 4 sepetli filtrelerde genelde 3 ve 4 sepetlere öneriyorum diatomiti yani suyun akvaryuma dönen yakın sepetlerine.
Daha doğrusu filtre özelliğinize göre fiatoöitin sepet yönleri değişebilir kısacası suyun ilk girdiği sepetten sonrakileri diatomit eklenmeli diyelim.
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
SON MESAJLAR
- Japon İle Mücevher Ciklet Takası Doğru Mu Sizce GHOST BETA, 19:00
Yeni Üye Forumu - Yeni Hobi Lapistes Lepistes.., 18:35
Yeni Üye Forumu - Hemianthus Cuba Hagen De Yetişirmi Lepistes.., 18:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Balığı Gözündeki Buğu Buziak, 18:32
Hastalıklar ve İlaçlar - Siyanobakteri bendeniztayfun, 18:24
Yosun - Bitkili Akvaryum Yapımı Aguamentist, 18:05
Yeni Üye Forumu - Poso Rabbit Snail Hakkında Aguamentist, 18:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 30 Litre Akvaryum Balık Önerisi xellence07, 17:59
Yeni Üye Forumu - Astronot Balığıma Hangi Yemi Vermeliyim xellence07, 17:55
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Koku Ve Yem Yememe mutlubaba, 17:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Kuyruğunda Sorun Mu Var? Conix, 17:12
Labirentliler - Filtre Cama Zarar Verir Mi? neomeo, 17:07
Filtreleme Seçenekleri - Armatür Yapıyorum Muhammedcay, 16:58
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Isıtıcı Sorunu. Odayı Isıtsam Olur Mu? Orhan76, 16:32
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Sarı Prenses Cinsiyet Ayrımı draff10, 16:14
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Üretim Betta scorpion26, 15:19
Yeni Üye Forumu - Şelale Filtrenin Altında Takılıyorlar bendeniztayfun, 14:37
Akvaryum Bilimi - Dış Filitre Hüdai, 14:36
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Destekleyici Tepe Filtre Yapımı zzet, 14:34
Filtre ve Sump Yapımı - Salyangoz Türü Ne Olabilir ? Dexter85321, 14:32
Omurgasızlar - Shallow Desktop Darkwater 41lt Lepistes KaanE, 14:01
Akvaryum Tanıtımı - Demir Oksit Midir? Zararlı Mıdır? Orhan76, 13:57
Akvaryum Bilimi - Walstad Karides Ölümleri darkaura, 13:44
Omurgasızlar - Mayalı Co2 Vanadan Gaz Kaçırıyor Hidro Dinamik, 12:47
Akvaryum Tanıtımı - Japon Akvaryumu ShowaSanshoku, 12:45
Sazansıgiller - Fotosentez Mi Gözlemliyorum? KaanE, 12:38
Bitki Akvaryumları Genel - Bu Ağaçların Türü Nedir? KaanE, 12:17
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Alternanthera Reineckii Yaprak Sorunu Keremeker, 11:47
Yeni Üye Forumu - Hangi Yemi Kullanmalıyım? SaRCoPhiLiuS, 11:37
Malzemeler ve Yemler Forumu - Dere Kumu Mu Hagen Kum Mu? (lowtech) SaRCoPhiLiuS, 11:32
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Neon Tetralarım Dolaşmıyor Orhan76, 11:01
Yeni Üye Forumu - Difüzörden Sorunu Aguamentist, 10:56
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 60x30x30 Tür Önerisi mmemati, 10:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karides Yemi Ve Balık Aguamentist, 09:45
Yeni Üye Forumu - Anubias Ölüyor, Nasıl Canlandırabilirim mutlubaba, 09:39
Bitki Akvaryumları Genel - Plastik Akvaryum Kapağı Yapan Varmı? Aguamentist, 09:38
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Silis Kumda Bitki Aguamentist, 09:37
Bitki Akvaryumları Genel - Lepisteslerin Doğurmaması Hk. Aguamentist, 09:18
Canlı Doğuranlar - Soğuk Yerde Akvaryum Aguamentist, 09:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Baliklar Asagi Bakıyor Mertkaandoruk, 09:11
Yeni Üye Forumu - Aktif Karbon Filtre Dışı Kullanılabilir Mi ? Orhan76, 09:08
Hastalıklar ve İlaçlar - 30 Litre Akvaryum [lepistes] Orhan76, 08:30
Yeni Üye Forumu - Yukarı Çıkan Axolotl Aguamentist, 08:24
Yeni Üye Forumu - Japon Balığı İle Transgenetik Tetra Yaşar Mı Emreözamisos, 06:40
Yeni Üye Forumu - Elyaf Emreözamisos, 06:38
Yosun - Bu Akvaryuma Melek Yada Discus Gider Mi? Larvaklm, 02:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 29x29x35 Nano Bitkili Tankım Laterthanbefore, 00:17
Yeni Üye Forumu - Nano Karides Tankı Laterthanbefore, 00:06
Akvaryum Tanıtımı - Termometre Sorunu GkhaNLioN, 23:51
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Şelale Filtre Seçimi Ardasa, 23:29
Filtreleme Seçenekleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Afrika Cichlidleri devito 19:00
- Leptosoma Kitumba Firefighter 18:58
- Albino Nigripinnis Firefighter 18:58
- High Tech Bitkili Akvaryum hakanmidilic 18:51
- Nano Led Armatür BywenzeL 18:51
- Katil Salyangoz jezey 18:14
- Su Piresi ,mikro Kurt Ve Beyaz Kurt Kültürleri jezey 18:14
- Siyah , Albino , L144 Cüce Vatoz Düz Ve Tül Yavru jezey 18:14
- Jbl Premium Kepçe 20 Cm Sıfır jezey 18:14
- Jbl Novo Pleco,ahm Red Green,sarımsalıklı ,toz Yem jezey 18:14
- Velifera Yavrusu (otobüs İle Gönderim Var) MertSoyumert 18:10
- Altın Kafa Melekler Tekin35 17:40
- Estetik Kökler - İç Ve Dış Filtre Vasfi 17:26
- 6000tl - Hazır Kurulu Tank Vasfi 17:26
- 4 Kilo Lav Kırığı İri Taneli Hediyedir EyupAsik3452 17:26
- Kiraz Karides EyupAsik3452 17:26
- Kafa Motoru- Hindistan Cevizi Torfu Narval 17:22
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 17:19
- Red Check Endler Doğasa 17:18
- Elektrik Blue Ramirazi Doğasa 17:18
- 50×50×50 Extraclear Akvaryum Doğasa 17:18
- Karides Yem Ve Mineral -ggarten-ebi Dama-dennerle lotnaquascaping 16:52
- Karides Mineralleri Ve Yemleri lotnaquascaping 16:52
- Genchem-no Planaria-planarya Ve Hydra'dan Kurtulun lotnaquascaping 16:52
- Kiraz Karides serserimayin88 16:24
- Moscow Dark Blue Genç Lepistesler serserimayin88 16:24
- Akvaryumu Boşaltıyorum Son 4 Adet Frontoza ferhattt 16:04
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 15:48
- Siyah Cüce Vatoz Yavru Cucevatozcu 15:48
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 15:48
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 15:40
- Armatür, Şelale Filtre, Otomatik Yemleme barsbingul 15:40
- Apistogramma Macmasteri - Blue Rim Beta Çifti barsbingul 15:40
- Karideslerinize Yuva :) utkuk 15:38
- 🍁🌼🍁🌺100 Adet Farklı Tür Bitki 🍁🌼🍁🌺 hasancn 14:58
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 14:53
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 14:53
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 14:53
- 40 Kg Ben Silis Kum HayatımızBalık 14:42
- Sump Motoru& Dalga Motoru& Kumlar HayatımızBalık 14:42
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 14:36
- Spotted Angelfish Hiko 14:36
- Black Venezuela Corydoras Hiko 14:36
- Bitki Çeşitleri emreemin 13:40
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 13:40
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 13:40
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 13:40
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 13:40
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 13:38
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 13:10
KULLANICILAR
- 162 Online Kullanıcı, 89 Üye
Online Kullanıcılar
Öğretmen Ali,
Kamber Karaaslan,
Conix,
Koksal Gurkan,
darkaura,
Ramboy,
B.GEYİK,
thc tinctures,
BaldGuy,
scorpion26,
ozgurtpcogl,
Kara Karga,
Muhammedcay,
DenizUlucutsoy,
cpu1803,
R0h1rr1m,
Yece,
ciways,
Rafayel,
Balik76,
serdar1987,
neomeo,
Gursoyhasan,
ugural06,
MiSoSiKiaN,
Melih23,
mitii,
mmemati,
Merteroglu1,
Alberu,
farabix13,
Dexter85321,
Cloudbuster,
Cagatayyeldar,
tuzlanıl,
Ehtiyar,
wiantona,
joko29,
Ankaragucu,
osmandbnl,
Ankk,
Caninenss,
Yasin034,
ArifhbsAquatics,
kopruluonur,
Muhammet2727,
Hidro Dinamik,
Hüdai,
merdyen,
onurtopal,
bendeniztayfun,
EyupAsik3452,
metsi,
guven06,
şansal,
bluesbant,
Zytrec,
Oasis,
Carcharodon,
Serdariekrem,
mayhan5545,
ShineStar,
İlayy,
mehmethakan,
Ali Selim Kadan,
Hsrt,
giyotyn,
Serkan0101,
iwagumi,
Umut Katipoğlu,
cckk,
Sezenoglu,
sonosmanli55,
RamboRamirezi,
deriinmavi,
BAHADIR_71,
Emreözamisos,
muzunman,
Ancher,
Göksel D,
ZET,
lotnaquascaping,
chimeric,
Ahmetaydin16,
Selcen&Ergün,
barsbingul,
emreabay6,
koraysoylu,
Krasnyy,
sfcscannow,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.