Ev yapımı Arkafon,Tank,Dışfilitre
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2007 20:41
Ellerinize sağlık Mehmet Bey.Çok güzel şeyler yapmışsınız dış filtre hortumlarını kablo kanalından geçirmek çok akıllıca.Filterenin hortum giren ve çıkan kısımlarının yani hortum rekorlarının sarı malzemeden olması balıklar için sakıncalı olmaz mı?Arka fonla ilgili olarakda oyma işleminden sonra havya ile eriterek tanecikleri birbirine yapıştırın ki derlzi sürerken tanecikler birbirinden kopmasın.Böylece işleminiz daha sağlıklı ve hızlı olur.İşleminizde bazı yerler kapanmamış gibi geldi bana oralardan problem olmaz umarım.Tekrar elinize sağlık.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2007 00:16
Tesisatcının demesine göre bişey olmaz.Çünkü princ denilen bu malzeme içme suyu tesisatlarında,su depolarında uzun süreli dayanıklılığından dolayı tercih ediliyormuş.plastik rekorda vardı .Ama tesisatcı reokor çeşme gibi malzemelrin yapıldığı,özellikle bahce malzemelerinin yapıldığı plastik malzemenin çok daha sağlıksız ve atık plastiklerden yapıldığını belirti.Sorduğum tesisatcı tanıdık bir tesisatcı idi.Obakımdan ticari bir kaygıdan (kar etmek) böyle yorum yapacağını tahmin etmiyorum.
Aslında straforda kaplanmayan kısım yok ama akvaryuma yerleştirirken bazı yerler sığmadığından çok az düzeltmeler yaptım.Keşke kaplamadan önce daha detaylı ölçse idim.(gerci nekar ölcersen ölc usta olmadığımız için bir kaç mm bile fark ediyor yerleştirirken.Araştırdığım kadarıyla strafor zaten suda çözünmüyor hatta bazıları hiç kaplamadan akvaryumun altına (içten)bile koyuyorlar.Akvaryumu kuralı 3 hafta oldu şimdilik hiç zaiyatım yok..çiklet 2007-04-14 00:21:50
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2007 13:10
Ama "KALBİM KIRILIYOR" arkadaşlar.Bu topiğe 3245 kişibakmış 66sı mesaj yazmış.ZATEN50KÜSÜRÜNÜ BEN RESİMLERİ EKLERKEN YAZMIŞIM GERİYE 5-6 KİŞİ FİKİRLERİNİ YAZMIŞ.Bazı arkadaşlar özel mesaj atmışlar.Lütfen fikirlerinizi bu topiğe yazın. olumlu yada olumsuz. Maksat herkesin kendi baktığı açıdan değerlendirme yapması
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2007 13:49